Ook in 2012 heeft Irodion weer hard gewerkt aan de menukaart. Bepaalde gerechten zijn verdwenen of aangepast. Dit hebben we soms op verzoek gedaan van gasten die ons in het restaurant met goede ideeën aanspraken.

Ook hebben we 6 nieuwe gerechten toegevoegd zoals het gerecht à¢â‚¬Å“MOSCHARI Carpaccio van ‘˜t rundà¢â‚¬ bestaande uit 100 120 gram mooi gesneden met dressing, pijnboompitjes en royaal oude Griekse schapenkaas.
Als je liever een visliefhebber bent adviseren wij à¢â‚¬Å“Tonno Thessalonikià¢â‚¬  delicate plakjes rauwe tonijn 60 gram op smaak gebracht met zeezout, peper, gebakken ui en aceto balsamico. Of wat dacht je van een heerlijke moot zwaardvis? Kies dan voor à¢â‚¬Å“Xifiasà¢â‚¬, dit gerecht met rode pesto wordt bereid in de oven.

Op veler verzoek hebben we ook het gerecht à¢â‚¬Å“Stifadoà¢â‚¬ toegevoegd. Een traditioneel stoofpotje van mager & mals doorgegaard varkensvlees, sjalottensaus en kriel, salade apart.

Dit zijn natuurlijk maar een aantal nieuwe gerechten. We nodigen je daarom van harte uit om met familie en vrienden te komen eten bij Grieks Restaurant Irodion in Oosterhout. Je waant je helemaal in de Griekse sfeer en op sommige vrijdagen wordt de à¢â‚¬Å“Griekse avondà¢â‚¬ georganiseerd. Tijdens deze avond is er live muziek en wordt er gedanst.

Voor meer informatie, menukaart en adres zie www.irodion.nl.
Reserveren kan iedere dag vanaf 12:00 via 0162-436115