(Persbericht) Op 28 april a.s. organiseert Newminds bij Van der Valk in Duiven een uniek evenement voor organisaties waar installatie & service een belangrijk onderdeel vormen van de bedrijfsvoering.

Grip op uw organisatie
Het Spatio Field Service Event zal volledig in het teken staan van de meeste recente ontwikkelingen op het gebied van automatisering van Field Service bedrijven. Door inzicht te hebben en houden op de taken van uw binnen- en buitendienst medewerkers kan de organisatie op een uniforme wijze offertes en orders versturen, servicecontracten plannen en calculeren, projecten plannen en calculeren, servicecalls registreren, plannen en factureren.
Veel buitendienstmonteurs werken nu met een PDA of laptop. Sinds vorig jaar de iPad op de markt is gekomen, is er een toenemende belangstelling binnen service organisaties om dergelijke apparatuur in te zetten voor buitendienst.
Newminds heeft als à©à©n van de eerste Microsoft Dynamics Partners in Nederland een mobiele field service toepassing ontwikkeld voor op de iPad die volledig is geïntegreerd met Spatio.
Elk bedrijf stelt KPI's op en deze moeten worden getoetst. Met behulp van ExSION gekoppeld aan Spatio is het mogelijk om een eenvoudige wijze inzicht te verkrijgen in bijvoorbeeld hoe accuraat uw servicecontracten zijn gecalculeerd. Op basis van deze informatie houdt u grip op uw organisatie!

Informatie: www.spatio.nl/fse of neem contact op met Wendy Stegink, [email protected],
T. 074-2501008.