De Spaanse vastgoedportaal www.123VastgoedSpanje.nl blijft verder werken aan zijn opmars. In de laatste weken en maanden werd via nieuwe listings en nieuwe partnerships het cijfer van 16.000 eigendommen te koop in Spanje bereikt.
De eigendommen worden constant bijgewerkt en zijn dan ook up to date, een belangrijke meerwaarde. Ondanks de tegenvallende markt werd toch een aanzienlijk aantal geïnteresseerden gevonden voor Spaans onroerend goed. Dat resulteerde in een relatief hoog aantal verkopen.

Twee tendensen tekenen zich af: ten eerste blijven de Costas het goed doen, sol y playa blijven belangrijk. De tweede tendens is dat vele buitenlandse inwoners nu na een aantal jaren de Costas verlaten en het binnenland in trekken om te genieten van het echte Spaanse plattelandsleven. In het binnenland valt ook de interesse op om iets te gaan doen met plattelandstoerisme (B&B).

123 Vastgoed Spanje heeft genoeg keuze voor beiden:
950 appartementen en villas aan het strand
990 eigendommen op en aan golfterreinen
meer dan 1.000 luxueuze villas van meer dan 1.000.000 €
260 hotels en bed & breakfast
eigendommen met paardenstallen
nieuwbouwprojecten rechtstreeks van de constructeur enz.
Alle Spaanse Costas worden aangeboden alsook duizenden eigendommen in het binnenland.

In samenwerking met bouwfirmas wordt ook regelmatig een speciaal aanbod gedaan. Op dit ogenblik is dat een 2 kamer/2 bad appartement op de golf course in Murcia voor slechts 102.500 €, geheel gemeubileerd.