Groot evenement kinder- en Jongeren Yoga in Amsterdam,

Op 17 april 2010 verzorgt Dolfijnwellness een groot kinder en jongeren yoga evenement in het vondelpark te Amsterdam

Intro.
17 april wordt een bijzondere dag. Wij, docenten kinderyoga die de opleiding bij dolfijnwellness hebben gedaan, organiseren dan weer een kinderyoga-dag. Kinderen/tieners kunnen dan gratis kennismaken met kinder en tiener yoga. Kom dus naar centrum ´De Roos‘˜ in het vondelpark in Amsterdam!
Kinderyoga verdiend meer aandacht. Het is goed voor kinderen om te doen en heeft vaak een helende werking. Het helpt je beter te concentreren, het helpt tegen hoofdpijn, bedplassen en nog veel meer. Het lijkt wel of kinderen van binnenuit voelen dat yoga goed voor hen is, terwijl volwassenen vaak nog moeite hebben met voelen van wat er in hun lichaam gebeurt.
Kinderen kunnen dit juist heel goed voelen en beschrijven. Zoals laatst een meisje zei: à¢â‚¬Å“Het leek wel of ik naar huis vloog op de fiets! Ik voelde me zo licht en blij, en zelfs huiswerk kostte me geen moeiteà¢â‚¬. Aldus Victoria. Belangrijk is dat je met yoga de kracht van binnenuit voelt. Kinderen worden lichamelijk en geestelijk sterker en voelen meer vrijheid. Gelukkig komen tieners ook steeds meer naar yoga. Ze merken dat hun concentratie en cijfers verbeteren!

Sub 2 Wat we die dag doen:
Er worden verschillende activiteiten gehouden die we ook tijdens de kinderyoga doen. Yogahoudingen, massages, ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen, zintuigoefeningen, mantra zingen, mandala‘˜s, krachtstokken maken en allerlei andere creatieve dingen.