Wijnproeverij ´Wine & Music‘˜ Grote Kerk Den Haag

De Stichting Grote Kerk Den Haag gaat in samenwerking met Viniers de eerste Haagse editie van Wine & Music in de Grote Kerk organiseren. Een tweemaandelijks terugkerende wijnproeverij met live muziek in het hart van Den Haag. Verschillende doelgroepen uit de regio kunnen elkaar in een unieke ambiance ontmoeten onder het genot van mooie wijnen van locale leveranciers. Voor iedereen die een passie voor wijn heeft!

Heeft u weleens moeite met het uitzoeken van de juiste wijn of bent u gewoon een fan van dit mooie product? Tijdens de proeverij krijgen haagse wijnliefhebbers de kans om hun eigen wijnsmaak en nieuwe wijnen te ontdekken en te kopen.

De jonge gepassioneerde sommeliers van Viniers, labelproduct van The Hospitalitist, combineren kennis van wijnen met uitstekend gastheerschap. Viniers laat als geen ander de gasten op een laagdrempelige wijze wijnen ontdekken. Naast het verzorgen van een gezellige avond is het vooral de bedoeling om gasten bruikbare kennis mee te geven, waar ze lang plezier van hebben.

Wine & Music is sinds september 2009 in de Vondelkerk Amsterdam een begrip. Vanaf mei wordt ook evenementenlocatie de Grote Kerk Den Haag gevuld met mooie klanken en heerlijke aroma‘˜s. Voor meer informatie kunt u terecht bij Viniers www.viniers.nl (06 51 12 69 57) of de Grote Kerk Den Haag www.grotekerkdenhaag.nl (060 302 86 30).

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular