Mobiel zijn heeft een heel nieuwe dimensie gekregen bij de telecomwinkel GSMstunts.nl. Ter afsluiting van de zomercampagne geeft de internetwinkel namelijk een gloednieuwe scooter weg. Iedere klant maakte deze zomer automatisch kans op een van de vele prijzen met als hoofdprijs de retro uitvoering van een Vespa scooter. De gelukkige winnaar is de heer van der Wulp uit ‘˜s-Gravendeel. Vol trots nam hij zijn prijs afgelopen week in ontvangst.

Algemeen Directeur Ivan Deceuninck is van plan om in de toekomst vaker van dit soort acties te lanceren. à¢â‚¬Wij proberen altijd unieke acties te bedenken om onze klanten te verrassen. Dit keer gaven we een scooter weg, maar in de maanden november en december bijvoorbeeld verloten we elke dag een reischeque ter waarde van 500 Euro onder onze klanten.à¢â‚¬

Over GSMstunts.nl
GSMstunts.nl is onderdeel van PocketPartner, een in Spijkenisse gevestigde telecomonderneming die landelijk actief is via diverse internetwinkels.
PocketPartner is sinds 2003 gespecialiseerd in de online verkoop van mobiele telefoons en GSM.abonnementen. De organisatie beheert diverse webwinkels zoals www.gsmstunts.nl en www.smartphonestunts.nl. Met een omzet van meer dan 4 miljoen euro per jaar is PocketPartner een top-10 speler in de online telecombranche.

Website: http://www.gsmstunts.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular