PERSBERICHT
Amsterdam, 21 juni 2009.

Scratch Pad® USA nu verkrijgbaar in de Benelux
Designer beschermingspads voor gitaar en basgitaar

Inspelend op de behoefte van gitaristen de lak van hun waardevolle instrument te beschermen ontwikkelde Scratch Pad LLC een uniek product, de Scratch Pad®. De Scratch Pad® beschermt het instrument tegen krassen en andere beschadigingen die worden veroorzaakt door riemen, knopen en het schurende effect van jeans. Na het enorme succes van dit product in de USA introduceert Guitar Patrol de Scratch Pad® nu in de Benelux.

Gebruiksgemak
Scratch Pad® is binnen enkele seconden aan te brengen, te verwijderen en weer te plaatsen op een ander instrument en is eenvoudig op maat te knippen voor niet-standaard model gitaren en basgitaren. Een klein aantal pads is voldoende voor een complete collectie instrumenten.

Gepatenteerde technologie
De door Scratch Pad LLC ontwikkelde en gepatenteerde Sof-ClingTM technologie, een gel-achtig materiaal met duizenden microscopisch kleine poriën, houdt door de zuigende werking de ultra-dunne pad stevig op zijn plaats. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van lijm, waardoor er geen vervelende resten op het instrument achterblijven.

Designer Pads
Scratch Pad® wordt niet alleen gebruikt ter bescherming van de gitaar maar ook om het instrument te personaliseren met een van de vele trendy ontwerpen zoals o.a. de Skull, de Rock Hand en het vredessymbool. De pads zijn ook verkrijgbaar in een neutrale zwarte versie.

Flashing
Voor de à¢â‚¬à…“werkende gitarist zijn er de text pads, speciaal ontworpen om te flashen naar het publiek met pakkende teksten als Hell Yeah!, Flash Me, Beer Me! en Thank You.

Beroemde gitaristen waaronder Yngwie Malmsteen, Joe Satriani en Dave Navarro hebben de immens populaire Scratch Pad® reeds ontdekt.

Adviesverkoopprijs à¢à¢â‚¬Å¡¬ 24,95

www.guitarpatrol.com
www.scratchpadusa.com

Voor meer informatie:
Monique van den Berg Guitar Patrol
E: [email protected]
T: +31 (0)6 216 33 159

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular