Zeist 10 september 2009

GW Management start Traject2Market, van lead naar Klant (met rendement)

Bewerken van de zakelijke markt vraagt steeds meer vaardigheden van een verkoper. Juiste de zelfstandige bedrijven hebben geen fulltime verkoper zakelijke markt. Op basis van een marktanalyse, training en coaching on the job kan de dealer meer uit de zakelijke markt halen. Dus meer klanten.

De zakelijke markt is continu in beweging en aan verandering onderhevig door wetgeving en maatregelen. Bedrijven spelen daar op in en zijn op zoek naar de juiste partner voor oplossingen. Traject2Market weet als geen ander dat inventarisatie, acquisitie, presentatie en behoefte bepaling vaardigheden zijn die continu aandacht nodig hebben. In de praktijk zien we dat dit te vaak onderschat wordt.

Door een 6 daagse training en coaching on the Job wordt de verkoper zakelijke markt opgeleid tot een volwaardige gesprekspartner die de uitdagingen van de klant kan invullen. En daarmee voor het bedrijf meer omzet kan genereren.

Samengevat, Met de juiste klantendatabase de juiste bedrijven en de daarbij behorende contactpersonen benaderen, in combinatie met trainingen en coaching de verkoper zakelijke markt de juiste tools, kennis en vaardigheden meegeven.
Het resultaat is dat er uiteindelijk nieuwe klanten bijkomen en meer rendement uit bestaande klanten wordt gehaald

Website: http://www.traject2market.nl