HAARLEM - De Haarlemse zangeres Michà¨le van Trigt en muzikant en producer Gerrie Spaansen hebben een nieuwe webwinkel geopend: SampleWizards. Deze online winkel is gespecialiseerd in professionele, hoogwaardige sampleproducten voor muzikanten, studio's en audioprofessionals. De webwinkel, die te vinden is op www.samplewizards.com, is de eerste volledig in hoogwaardige sample-collecties gespecialiseerde webwinkel in Nederland.

De sample-collecties die te verkrijgen zijn bij SampleWizards zijn gericht op professionele en serieuze muzikanten, studio's en audioprofessionals die hun studio hebben gebaseerd op een digital audio workstation (DAW), oftewel: een computer die specifiek is toegerust voor het maken en opnemen van muziek. De webwinkel bevat voornamelijk op virtuele instrumenten (vsti's) gebaseerde samplecollecties met onder meer drums, percussie, piano's, orgels en synthesizers, tot en met complete bands of orkesten. SampleWizards legt de nadruk op producten van hoge kwaliteit, van gerenommeerde merken als Eastwest/Quantum Leap, Spectrasonics en UltimateSoundbank.

SampleWizards vindt het belangrijk dat klanten zich goed kunnen informeren over hun voorgenomen aankoop. Daarom is er op de website niet alleen uitgebreide productinformatie van producenten beschikbaar, maar ook recensies van zowel eigen hand als van externe recensenten. Daarbij bogen de SampleWizards op de ervaring in de muziekjournalistiek van Gerrie Spaansen, die hoofd- en eindredacteur was van professionele muzikantenbladen als Interface en Slagwerkkrant, en ook heeft gewerkt voor muziekmedia als Oor, TMF, Fret en LiveXS. Daarnaast biedt de kennis en ervaring die Michà¨le en Gerrie hebben opgedaan in studio's en op het podium met muzikale acts als Captain, My Captain, Mama Loo, Colleen en Ernesto vs Bastian veel toegevoegde waarde.

De SampleWizards werken er hard aan om de productinformatie voortdurend uit te breiden en up-to-date te houden. Het aantal beschikbare recensies zal veel verder worden uitgebreid, wat eveneens geldt voor het productaanbod.

Website: http://www.samplewizards.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular