Roermond, 17 juni 2009 - Om op het internet een bredere inzage te geven in informatievoorziening rondom unieke kwalitatieve bedrijven start Handelsprofiel.nl vanaf vandaag met het publiceren van pagina's voor bijzondere bedrijven. Dit om verdieping te geven door middel van onafhankelijke informatie te plaatsen op de website die veelal niet vindbaar is op andere websites.

"Van maar weinig bedrijven is het bekend wat nu echt hun belangrijkste producten zijn en bijvoorbeeld hoe het bedrijf tot stand is gekomen. Wij proberen over bijzondere bedrijven wat achtergrondinformatie te tonen die vaak op andere websites, en soms zelfs op de website van het bedrijf zelf, ontbreekt of lastig te vinden is.", aldus oprichter Danny Wiersma.

Handelsprofiel.nl is een open website waar ieder bedrijf haar informatie kan insturen. Echter niet elk bedrijf zal gepubliceerd worden. Alleen wanneer voor de redactie duidelijk is dat het om een bijzonder bedrijf gaat wordt er een kort profiel geschetst. De bedrijven zijn opgesplitst in de categorieën Midden-Nederland, Noord-Nederland, Oost-Nederland, West-Nederland, Zuid-Nederland, Nationaal en Internationaal.

Voor zij die hun website en/of bedrijf willen aanmelden kunnen een e-mail richten aan [email protected]. Vermeld daarbij altijd de totstandkoming van het bedrijf, de huidige situatie en de belangrijkste producten. Vergeet ook niet te verwijzen naar de eigen website voor overige informatie.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular