(Persbericht) Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, heeft ook dit jaar een brochure uitgebracht volledig gericht op kerstreizen. Deze brochure sluit aan op de behoefte van vele consumenten om intens te genieten van een sfeervolle kerst met de mooiste klassieke muziek.

Brochure Kerstreizen 2011
In deze brochure staan 10 kerstreizen; een extra kerstreis naar Saksen vindt men op de website. Voor de kerstmuziekcruise is een aparte brochure uitgebracht.

Kerstcruisen is hot!
Het aantal cruiseklanten neemt bij Hannick Reizen jaarlijks toe. Dit jaar biedt de touroperator een opera en concertcruise met de kerst op het luxe 5-sterren hotelschip Swiss Jewel over de Main en Rijn. Dit schip behoort tot de top van de riviercruiseschepen. In de salon vindt dagelijks een klassiek concert plaats uitgevoerd door het duo Les Fameuses (viool en piano). Daarnaast vormen de opera‘˜s Otello, Tosca, Die Zauberflà¶te en de musical A Christmas Carol de parels op de kroon van de kerstcruise.
6-daagse cruise. Vertrek 23 december 2011

GEEN toeslag 1-persoonskamer
Bij de kerstreizen is het aantal single reizigers bij Hannick Reizen boven de 50%. Reden genoeg voor Hannick Reizen om extra aandacht te besteden aan een lagere toeslag voor een 2-persoonskamer voor alleengebruik. Voor de kerstreis naar Wiesbaden geldt zelfs GEEN 1-persoonskamertoeslag.

De vier nieuwe kerstreizenbestemmingen uitgelicht:

Muzikale kerst in Maagdenburg
Maagdenburg, de voormalige keizerstad en Pruisische vesting heeft een bewogen geschiedenis van 1200 jaar en beschikt over talrijke bezienswaardige architectuurmonumenten. Muzikale parels: ballet De Notenkraker, opera Tristan en Isolde, een Symfonieconcert en een orgelconcert.
6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek 22 december 2011

Muzikale kerst in Hamburg en Là¼beck
De cultuurgeschiedenis van Hamburg is bepaald door dichters zoals Lessing en Heinrich Heine en componisten als Hà¤ndel en Mahler. Een van de beroemdste operahuizen ter wereld is de Staatsopera van Hamburg met een geschiedenis die meer dan driehonderd jaar teruggaat. Muzikale parels: opera La Cenerentola, ballet Weihnachtsoratorium, concert ´Symfonische wereldreis‘˜. 6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek: 23 december 2011

Kerst met sterren in de Scala van Milaan
Van alle Italiaanse steden is Milaan waarschijnlijk de meest mondaine stad, met exclusieve restaurants, chique winkelstraten en de Scala. Het theater mag zich beslist het beroemdste operahuis ter wereld noemen. Stersopraan Anna Netrebko zingt in Don Giovanni de rol van Donna Anna, met naast haar grote zangers zoals Peter Mattei en Ildebrando D‘˜Arcangelo. Muzikale parels: Mahlerconcert o.l.v. Gustavo Dudamel, opera Don Giovanni en ballet De Notenkraker.
5-daagse vliegreis. Vertrek: 22 december 2011

Kerstreis naar sfeervol Saksen
Authentieke kerstsfeer in Chemnitz, het Ertsgebergte en in Dresden. Saksen is vooral bekend om zijn muziek, kunst, architectuur en geschiedenis. De Saksische vorsten bouwden veel paleizen, burchten en kastelen. Het culturele aanbod is enorm. Muzikale parels: twee kerstconcerten, opera Die Zauberflà¶te, ballet Anna Karenina, de Negende van Beethoven, musical My fair Lady.
6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek: 23 december 2011

Het complete aanbod, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl. Tevens is hier achtergrondinformatie over de bestemmingen en muziek te vinden. Ook staan reisverslagen en reacties van klanten op de site gepubliceerd en stellen de reisleiders zich voor.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29. Uw contactpersonen zijn Hanni Gerretsen ([email protected]) en Hanneke Gillieron ([email protected]).

HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28
2281 CL Rijswijk
Tel: 070 - 319.19.29 Fax: 070 319.12.62 [email protected] www.hannick.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular