(Persbericht) Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor zomer en najaar 2011.

Hannick gaat modern
Voor liefhebbers van hedendaagse muziek heeft de reisorganisatie een nieuwe reis samengesteld. Luisteren naar moderne klassieke muziek is altijd een spannend gebeuren. Het is voor vele klassieke muziekliefhebbers een stap in het onbekende, een duik in het diepe. Hannick Reizen gaat in het najaar 2011 naar het meest prestigieuze festival voor moderne muziek ter wereld: Donaueschingen, in het Zwarte Woud. De reis wordt begeleid door een ervaren musicus. Hij zorgt voor een speciale lezing over 20e en 21e eeuwse muziek.

Social Media
Van moderne muziek naar moderne media. Hannick Reizen is sinds 2011 volop bezig met het actief inzetten van Facebook en Twitter. Doel is om via sociale media de muziekliefhebbers te betrekken bij de actualiteit binnen het bedrijf en een band met de klanten te creëren.

Maatwerk groeit met 28%
Als gespecialiseerde reisorganisatie richt Hannick Reizen zich op muziekliefhebbers die een unieke muziekreis willen laten organiseren. Hannick Reizen is er om aan die specifieke verwachtingen te voldoen. Maatwerk groeide de eerste drie maanden met 28%. Opvallend is het toenemend aantal reizigers dat iets te vieren heeft: een speciaal jubileum, een familiefeest of gewoon hun partner of vriend willen verrassen. Volgens deze groep reizigers gaat niets boven maatwerk.

De mooiste zomerfestivals
De zomer, wanneer de theaters sluiten voor de zomerstop, is dà© periode voor muziekfestivals. De concentratie van de zomerreizen ligt dan ook op befaamde festivals. Hannick Reizen biedt festivalreizen aan naar o.a. het Rheingau Musikfestival, het Glyndebourne Festival, het Puccini Festival in Toscane, het Savonlinna Operafestival in Finland, het Edinburgh Festival met de Taptoe, de Salzburger Festspiele, de PROMS in Londen en het Verona Operafestival.

Muzikaal genieten in het najaar
In het najaar staat het internationale George Enescu festival in Roemenië op het programma. Tijdens deze reis maakt men tevens kennis met de beroemde kloosters van Moldavië. Nieuw is een muziekreis naar Oslo en naar de charmante Poolse steden Wroclaw en Krakau. De reis naar het Beethovenfest in Bonn is een klassieker en komt steevast elk jaar terug bij Hannick Reizen. Tot slot de verre reizen: een muziekreis naar fascinerend Buenos Aires en een muziek/wijnreis naar Californië.

Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod aan operareizen en concertreizen met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl. Tevens is hier achtergrondinformatie over de bestemmingen en de muziek alsmede reisverslagen en klantenreacties te vinden.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular