Persbericht
per 3 juli 2009

Groen en verantwoord kiezen is helemaal van nu!

Hannick Reizen speelt hierop in door een nieuw arrangement in het programma aan te bieden. Hannick Reizen beantwoordt daarmee eveneens aan de vraag naar betaalbare en dichtbij huis incentives en bedrijfsuitjes. Het nieuwe arrangement à¢â‚¬à…“Boerendag wordt georganiseerd in verschillende regio´s, en dus beschikbaar als dagarrangement. De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om op een ludieke manier het groen op en rondom de boerderij te ontdekken. Het arrangement staat garant voor een groene incentive.

Het programma van de Boerendag bevat onder andere:
à¢â‚¬¢ Het felbegeerde roze ´trekkeriebewies´ halen
à¢â‚¬¢ Klompen beschilderen tijdens een workshop
à¢â‚¬¢ Boerensurvival: mestrijden, hooivorkwerpen en een boerenstormbaan
à¢â‚¬¢ Melkclinic volgen en de verse melk proeven.
Vanzelfsprekend kan het arrangement ook in een meerdaags programma opgenomen worden.

Toonaangevend
Naast dit nieuwe arrangement biedt Hannick Reizen veel programma´s voor jubileumreizen, themareizen, personeelsreizen teambuildings dagen of vergaderarrangementen. Sinds 1990 is Hannick Reizen gespecialiseerd in het organiseren van professionele groepsreizen en incentives op maat. In de loop der jaren heeft het bedrijf een groot bestand opgebouwd met bijzondere locaties en activiteiten in binnen- en buitenland.
Maatwerk en persoonlijke aanpak, voor Hannick Reizen is het van groot belang een goed beeld te krijgen van de wensen van de klant en daarop in te spelen. Door jarenlange ervaring en een betrouwbaar wereldwijd netwerk, garandeert de reisorganisatie een bijzondere belevenis op vele bestemmingen over de hele wereld.

Alle arrangementen zijn te vinden op www.hannick.nl
Naast programmavoorbeelden van dagarrangementen en meerdaagse arrangementen, vindt u op www.hannick.nl informatie over speciale themareizen. Te denken valt aan wijnreizen, architectuurreizen, kunstreizen. Ook staan referenties van klanten op de site gepubliceerd en stellen medewerkers zich voor.

Hannick Reizen is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), en het Calamiteitenfonds.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29.
Uw contactpersoon is Hanni Gerretsen, [email protected]
HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28
2281 CL Rijswijk
Tel: 070 - 319.19.29
[email protected]
www.hannick.nl