Persbericht
Rijswijk per 15 mei 2009

Hannick Reizen zet de toon!

Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor zomer en najaar 2009.

Nieuwe brochure
De nieuwe opera & concertreizen brochure van Hannick Reizen biedt alle ingrediënten voor een inspirerende muziekreis. Bij Hannick Reizen kan de muziekliefhebber zijn passie voor reizen combineren met zijn liefde voor opera en concerten. Er kan uit deze brochure gekozen worden voor à©à©n van de 28 groepsreizen of voor à©à©n van de vele individuele muziekreizen. Een reis op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

Groepsreizen: gezamenlijk muzikaal genieten
Voor de groepsreizen is het motto: samen genieten van klassieke muziek met een gelijkgestemd gezelschap en een gezamenlijke muzikale interesse. De reizen worden begeleid door een ervaren reisleider, tevens muziekkenner, die uitgebreide inleidingen op de muziekvoorstellingen geeft. De reisprogramma´s worden aangevuld met boeiende culturele excursies.

De zomer, wanneer de theaters sluiten voor de zomerstop, is dà© periode voor muziekfestivals. De concentratie van de zomerreizen ligt dan ook op de (openlucht)festivals. Hannick Reizen biedt vakanties naar o.a. het Puccini Festival in Toscane, het Savonlinna Operafestival in Finland en muzikale weekendreizen naar Verona & Mantua. Nieuw in het programma is de kamerconcertreis naar Colmar in de Elzas. Ook nieuw is de zomerreis naar het Zwitserse Verbier, waar tijdens het muziekfestival grote namen en jong artistiek talent elkaar ontmoeten.

In het najaar staat het internationale George Enescu festival in Roemenië op het programma, met o.a. een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Tijdens deze reis maakt de klant tevens kennis met de beroemde kloosters van Moldavië. De reis naar de Salzburger Kulturtage is een klassieker en komt steevast elk jaar terug bij Hannick Reizen. Tot slot maar liefst twee verre reizen: het Beijing Festival in China en een fascinerende reis naar Zuid-Afrika.

Individuele muziekreizen & reizen op maat
Voor de individueel ingestelde reizigers, die graag samen of met vrienden op reis gaan, biedt Hannick Reizen achterin de reisbrochure een speciaal katern met aanbod van individuele reizen. Voor zomer 2009 staan o.a. de Italiaanse steden Verona en Milaan centraal, met deze zomer Aida in de Scala van Milaan. Exclusief is de reis naar Baden-Baden, waar stersolisten Anna Netrebko, Cecilia Bartoli en de meesterdirigent Valery Gergiev acte de prà©sence geven.
Het samenstellen van muziekreizen op maat is een specialisme van Hannick Reizen, waarvan steeds meer klanten graag gebruik maken.

Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl. Tevens is hier achtergrondinformatie over de bestemmingen en muziek te vinden. Ook staan reisverslagen en reacties van klanten op de site gepubliceerd en stellen de reisleiders zich voor.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29. Uw contactpersoon is Hanni Gerretsen, [email protected]

HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28
2281 CL Rijswijk
Tel: 070 - 319.19.29 [email protected]
Fax: 070 - 319.12.62 www.hannick.nl