Persbericht
per 3 augustus 2009

Hannick Reizen zet de toon!

Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor najaar en winter 2009/2010.

Afwisselend aanbod
In de nieuwe brochure 09/10 is het aanbod van muziekreizen voor het komende najaar en winterseizoen gepubliceerd. In de brochure staan ca. 40 groepsreizen naar muziekbestemmingen binnen à©n buiten Europa. Alle reizen bieden uitstekende opera´s en concerten, boeiende excursies en worden begeleid door een deskundige reisleider, tevens muziekkenner die voorafgaand aan de opera of het concert lezingen verzorgt.

Groepsreizen: vertrouwde en nieuwe bestemmingen
Naast de vertrouwde bestemmingen zoals Dresden, Milaan en Wenen, staan in deze brochure diverse nieuwe en verrassende reizen. Zo organiseert Hannick Reizen een reis naar het prestigieuze Festspielhaus van Baden-Baden, waar twee van de grootste en charismatische operarsterren een concert geven: Cecilia Bartoli en Renà©e Fleming. Tijdens de herfstreis naar Bilbao wordt het beroemde Guggenheim museum bezocht. Voor Wagnerliefhebbers staat in april 2010 de gehele ringcyclus in Berlijn op het programma.

Feestdagen
De Kerst- en Oud & Nieuwreizen vormen als altijd een belangrijk onderdeel van het winteraanbod. De consumenten hebben dit jaar de keuze uit maar liefst 20 reisideeën, waaronder bekende muziekbestemmingen zoals Leipzig, Wenen, Berlijn, Praag en Dresden. Nieuw is de muzikale kerstcruise met de ´Swiss Emerald 5-sterren luxe´ langs de Rijn en de Oud en Nieuwreis naar Athene met een bezoek aan het recentelijk geopende Acropolismuseum.

Individuele muziekreizen & maatwerk
Voor de individueel ingestelde reizigers, die graag samen of met vrienden op reis gaan, biedt Hannick Reizen achterin de reisbrochure een speciaal katern met individuele reizen. Mooie muziekreizen naar Berlijn, Wenen, Milaan, Praag en Baden-Baden. Maar ook feestelijke arrangementen voor Kerst of Oud & Nieuw naar muzieksteden als Leipzig, Dresden, Berlijn, Wenen of Praag. Het samenstellen van muziekreizen op maat is een specialisme van Hannick Reizen, waarvan steeds meer klanten graag gebruik maken.

Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl. Tevens is hier achtergrondinformatie over de bestemmingen en muziek te vinden. Ook staan reisverslagen en reacties van klanten op de website gepubliceerd en stellen de reisleiders zich aan u voor.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29. Uw contactpersoon is Hanni Gerretsen, [email protected]

HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28
Tel: 070 - 319.19.29
[email protected]
2281 CL Rijswijk
Fax: 070 - 319.12.62
www.hannick.nl

Website: http://www.hannick.nl