Transparantie staat centraal in de nieuwe doucheserie Hansaclear. Het design is zo helder als water. Door de transparante douchekop heen is de waterbeweging zichtbaar. De variant Hansaclear lux gaat nog een stap verder: kleurige LED’s verlichten de douchekop van binnenuit voor een ware douchesensatie.  

Hansaclear
Met het door NOA Design ontworpen doucheprogramma brengt Hansa een nieuwe dimensie van “de beleving van water” in de badkamer. Bij Hansaclear staat de transparantie van de douchekop ter grootte van een cd centraal. De helderheid en zuiverheid van het water zijn toegepast in de verschijningsvorm van de douchekop. Daarin zijn alle bewegingen van het water zichtbaar, dankzij het volkomen doorzichtige materiaal.

Hansaclear is verkrijgbaar als één-, twee- of driestraals uitvoering. Via de simpel met één hand te bedienen scroll-omstelling kunnen de verschillende stralen Classic-Jet (naaldstraal), Sensitive-Jet (zachte straal) en Active-Jet (massage­straal) worden ingesteld.


Hansaclear lux

De variant Hansaclear lux gaat nog een stap verder. De dubbelstraals transparante douchekop wordt van binnenuit verlicht met LED’s. Met één druk op de knop kunnen afzonderlijke kleuren uit het gehele regenboogspectrum worden gekozen. Een krachtige accu in de greep zorgt voor een betrouwbare en eenvoudige werking.

Hoofddouche
Naast de handdouches maakt ook een buitengewone hoofddouche deel uit van het programma. De drie afzonderlijke Hansaclear-douchekoppen aan de centrale douchearm zorgen voor een ware douchesensatie en bieden tegelijk een ‘douchegevoel van de toekomst’.

Een doorzichtige douchestang met een eveneens doorzichtige houder voor shampoo of douchegel, een wandaansluitbocht alsook een vrijelijk verstelbare “zwanenhals”-douchekophouder ronden het Hansaclear-programma voor de douche af. Hansaclear is gemakkelijk te reinigen: antikalk-noppen voorkomen lastige afzettingen van vuil en kalk.

www.hansa.com

Foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden van:

www.presstige.nl/perskamer/hansa/fotos/Hansaclear hoofddouche.jpg
www.presstige.nl/perskamer/hansa/fotos/Hansaclear lux.jpg
www.presstige.nl/perskamer/hansa/fotos/Hansaclear.jpg

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie omtrent het bovenstaand wordt u graag verstrekt door Piet Pirovano van Hansa Nederland (033 246 34 63) of Gerda de Graaf van Presstige Public Relations (033 245 00 70).