(Persbericht) HarverPro en Maussen verzorgen communicatie Conservatorium Hotel Amsterdam

Amsterdam, 16 februari 2011 Het Conservatorium Hotel Amsterdam kiest voor een creatieve en effectieve samenwerking op het gebied van communicatie en public relations in Nederland, namelijk HarverPro interactieve communicatie en PR en Maussen Communications & Public Relations.

Conservatorium Hotel Amsterdam
Het voormalige majestueuze gebouw van de Rijkspostspaarbank, gelegen tegenover het Stedelijk Museum en midden in het fashion district en museumkwartier van Amsterdam, wordt op dit moment getransformeerd tot een lifestyle hotel met 128 kamers en suites. Het hotel realiseert tevens vijf meeting en event rooms, een destination bar, een restaurant, een bar & brasserie en een Holistic Wellness Centre van 1000 vierkante meter inclusief zwembad en Watsu pool. De Italiaanse designer Pierro Lissoni mag als architect zijn signatuur onder dit prestigieuze project zetten.

Communicatie en Public Relations
Jeroen Sirag, Director of Sales & Marketing, is verheugd met de komst van HarverPro en Maussen als versterking en aanvulling op het team. "Met professionals als HarverPro en Maussen zijn we op weg om het hotel prominent te positioneren als hà©t nieuwe lifestyle hotel van Amsterdam. Daarnaast zijn communicatie en PR belangrijke pijlers voor de opening van een nieuw hotel. We zijn overtuigd dat beide bureaus met hun uitgebreide klantenportfolio‘˜s en expertise in het hogere segment, de corporate communicatie en persbeleid goed kunnen ontwikkelen " aldus Sirag.

Verdeling
HarverPro verzorgt de public relations en de perscontacten in de Benelux. Maussen is aangesteld voor de corporate communicatie. Internationale mediaverzoeken worden behandeld door Relative MO in Londen. Voor meer informatie betreffende de pre-opening van het hotel zie de website www.conservatoriumhotel.com.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Conservatorium Hotel Amsterdam
Jeroen Sirag
T +31 (0) 20 670 18 11
E [email protected]
W www.conservatoriumhotel.com

HarverPro interactieve communicatie en PR
Robert Verhoeven
T +31 (0)34 856 07 31
E [email protected]
www.harverpro.nl

Maussen Communications & Public Relations
Bart Maussen
T + 31 (0)20 661 81 35
E [email protected]
W www.maussen.com

Relative MO
Florie Hutschinson
T +44(0) 207 749 45 10
E [email protected]
W www.relativemo.com