Uitbreiding hoofdkantoor en vestiging Noord-Nederland benadrukt sterke organisatiegroei

Maarssen, 16 april 2008 – Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, breidt het kantorennetwerk uit. Het hoofdkantoor in Maarssen beschikt nu over een extra etage. Daarnaast is de vestiging van Harvey Nash Noord-Nederland in Groningen nu officieel een feit. Zo kan de organisatie de momenteel sterke groei voortzetten en haar dienstverlening aan klanten verder uitbreiden.

Het hoofdkantoor aan de Planetenbaan 25 te Maarssen beschikt nu ook over diverse ontvangst- en workshopruimtes, zodat Harvey Nash haar klanten beter kan begeleiden bij de diverse wervingsvraagstukken. Ook is de organisatie met de vestiging van Harvey Nash Noord-Nederland aan het Zuiderpark 16 te Groningen in staat de lokale markt vanuit de lokale regio te bedienen. Harvey Nash Noord-Nederland staat onder leiding van Greetje de Groot-Pronk, die in nauwe samenwerking met een lokaal team van resourcers inmiddels klanten bedient zoals KPN, Achmea, @Home en de Belastingdienst.

“De dynamische ontwikkelingen in de huidige arbeidsmarkt geven onze organisatie een sterke groei-impuls”, vertelt Jan Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland. “Wij signaleren een sterke behoefte aan een vestiging in het noorden van ons land, zowel onder kandidaten als onder onze opdrachtgevers. Wij constateren nu al dat onze professionele en persoonlijke benadering van zelfstandige specialisten als onderscheidend wordt ervaren. We zijn dan ook zeer verheugd dat we het uitgebreide kantorennetwerk in bijzijn van onze CEO Albert Ellis officieel in gebruik hebben kunnen nemen.”