Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, stelt als eerste recruitment organisatie via de iPhone informatie beschikbaar over aangeboden projecten en vacatures voor de IT-freelancers en kandidaten.

Harvey Nash introduceert dit interactieve medium om kandidaten tijd- en plaatsonafhankelijk te helpen bij het zoeken naar, bekijken van en reageren op vacatures. Daarnaast kunnen kandidaten mobiel ondersteunende diensten raadplegen, exact op het moment dat zij het nodig hebben.
 
“Harvey Nash richt zich met dit nieuwe recruitmentkanaal rechtstreeks tot de Y-generatie”, vertelt Jan Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland. “Door onze diensten mobiel beschikbaar te stellen, kunnen we jonge werkzoekenden te allen tijde ondersteunen bij het opstellen van het cv, het solliciteren en de loopbaanontwikkeling. Uiteraard geven we onderweg van of naar het werk ook inzicht in de nieuwste vacatures.”
 
Aanmelden voor de dienst is per direct mogelijk door registratie via de iPhone op www.harveynash.com.
 
------------------------
 
Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 28 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector. Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal. Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Tel. 035 582 27 30