Maarssen, 14 mei 2008 - Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op vrijdag 6 juni in Maarssen een debat met als centraal thema: Talentmanagement. Harvey Nash signaleert bij opdrachtgevers de behoefte aan inzicht in de manier waarop talent geïnspireerd en gemotiveerd kan worden. Vandaar dat tijdens dit debat wordt ingegaan op vragen als: Hoe herken je talent binnen een organisatie? Wat drijft talenten? Hoe zet je talent op een efficiënte manier in binnen de organisatie?

 

Tijdens het debat gaan HR-professionals op zowel strategisch- als management niveau met elkaar in discussie over de waarde van talentmanagement. Dit onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers, verbonden aan de VU Amsterdam en aan de Nyenrode Business Universiteit. Het doel van deze ochtend is te komen tot vernieuwende inzichten voor de dagelijkse praktijk.

 

Het programma is als volgt:

08.30 uur:      Ontvangst

09.00 uur:      Welkomstwoord door Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland

09.15 uur:      Start debat onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers

10.30 uur:      Afsluiting

 

Gratis toegankelijk voor de doelgroep

Het debat over talentmanagement is gratis toegankelijk voor HR-professionals van middelgrote tot grote organisaties die werkzaam zijn op management- en/of strategisch niveau. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christien van Vliet via [email protected] of telefonisch via 0346 – 581070. Het debat vindt plaats bij Meeting Plaza, Planetenbaan 100, 3606 AK te Maarssen.