Haarlem, 17 juli 2009

Stichting Healing Touch Nederland organiseert 9, 10, en 11 oktober 2009 haar 2e Europese Healing Touch Conferentie.

Door de grote belangstelling binnen de gezondheidszorg opent de Conferentie Healing @ Work haar deuren dit jaar voor een breed publiek. Iedereen is welkom.
Het evenement zal plaatsvinden in het groene hart van Nederland, op Landgoed Venwoude te Lage Vuursche.

Programma
De conferentie [email protected] is erop gericht om kennis te maken met verschillende onderzoeken en projecten met Healing Touch binnen de gezondheidszorg en om zelf healing te ervaren.
Het programma biedt een keur aan (inter)nationaal bekende gastsprekers, zoals:

à¢â‚¬¢ Activeer uw zelfgenezend vermogen. Henk Fransen (arts), brengt op levendige wijze het immuunsysteem tot leven. Luister en voel de cellen dansen van gezondheid, vitaliteit en levensgeluk.

à¢â‚¬¢ Narrative Reflections. Philip Esterhuizen (PhD en verpleegkundige), vertelt over het helende vermogen van storytelling.

à¢â‚¬¢ Healing Touch en kanker. Ines Hoster (CHTP/I en Healing Touch docent, USA), presenteert haar wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Healing Touch in combinatie met reguliere kankerbehandeling

Maar er is nog meer. Te midden van de kleurrijke herfstbomen van de Lage Vuursche zullen er Tai Chi en yoga workshops zijn.
Deelnemers zijn welkom om een gratis Healing Touch behandeling te ervaren.

Zowel het programma, de prachtige omgeving als de (internationale) netwerkmogelijkheden zullen voor alle deelnemers inspirerend zijn.

Voor wie?
De conferentie biedt verdieping en ondersteuning vanuit een holistisch en helend perspectief. De conferentie is bijzonder geschikt voor iedereen die beroepsmatig in de zorgsector werkzaam is. Zoals verpleegkundigen, fysiotherapeuten, biodynamische- en psychotherapeuten, Healing Touch- en massagetherapeuten, studenten, coaches, mantelzorgers en geïnteresseerden.
De conferentie is een erkende bijscholingsactiviteit.

Informatie
Data : 9-10-11 oktober 2009 (vrijdag avond t/m zondagmiddag)
Kosten : euro 210/250 (incl. certificaat)
Voertaal: Engels
Locatie : Venwoude, Lage Vuursche www.venwoude.nl
Aanmelding: www.healingtouch.nl
Contact : Nancy Strybol 070 - 3856446
Email : [email protected]
* voor een volledig programma zie www.healingtouch.nl
wijzigingen voorbehouden

Healing Touch Wereldwijd
Healing Touch is ontwikkeld in 1993, door verpleegkundige Janet Mentgen. Healing Touch is wereldwijd als bijscholing en als interventie opgenomen binnen zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en hospice huizen. Er wordt al 15 jaar gewerkt met Healing Touch in Amerika, Canada, Nieuw Zeeland, Australië, Afrika, Zuid Amerika, Azië en in diverse Europese landen, zoals Duitsland, Zweden, Denemarken, Finland en Nederland.
De stichting Healing Touch Nederland werd opgericht in 1996 en is aangesloten bij Healing Touch International. De Opleiding, aangeboden door Healing Touch Nederland, is erkend door (V&VN), de grootste beroepsvereniging voor verpleegkundigen & verzorgenden Nederland.

Website: http://www.healingtouch.nl