Op maandag 1 december 2008 vindt in The Open in Tiel de 1e editie van het HeartGala plaats, waarbij fondsenwerving voor Stichting Heartbeat de doelstelling is. Het belooft een bijzonder evenement te worden, boordevol entertainment, artiesten en een culinair avontuur. Vivian Boelen, ambassadrice van Stichting Heartbeat, treedt als gastvrouw op tijdens deze avond. Tussen de optredens door zal er een veiling gehouden worden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Heartbeat.

Een avond vol passie en hartstocht, dat is het thema van het HeartGala.

De wereld staat op z'n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Ziekenhuisbezoek, dag- en nacht verzorging, sondevoeding, het hoort ineens bij je dagelijkse routine.
Niemand denkt dan aan vakantie of even ontspannen. Jaarlijks overkomt het zo'n 1400 gezinnen en helaas overlijden nog steeds veel patiëntjes op jonge leeftijd.

Stichting Heartbeat regelt een, gratis, vakantie of een leuk dagje uit. Waar nodig met de noodzakelijke zorg of hulpmiddelen. Niet alleen voor het patiëntje maar ook voor de ouders en broertjes of zusjes. Even een gezond gezinnetje, het is zo belangrijk... Eà©n van de projecten waarvoor de opbrengst van het HeartGala wordt aangewend is de HeartVilla, de bouw van een aangepaste vakantievilla in Zeewolde.

Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in om meer defibrillatoren in het straatbeeld te krijgen en om zoveel mogelijk gemeenten HeartSafe te maken. In Tiel wordt er gewerkt aan HeartSafe Tiel, een netwerk van defibrillatoren die 24 uur per dag beschikbaar zijn, met daaromheen een netwerk van vrijwilligers die een melding krijgen in geval van calamiteiten.

Tijdens het HeartGala zijn er themapleinen ingericht over deze projecten.

Wilt u dit unieke evenement ook niet missen? Reserveer dan uw kaarten op www.heartgala.nl of door te bellen naar 0900-HEARTBEAT (20cpm).


Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular