Op maandag 17 mei aanstaande wordt de 1e editie van HeartGolf, hà©t Business-to-Business Golf Tournament van Stichting Heartbeat gehouden. HeartGolf zal plaatsvinden op het golfcentrum De Batouwe in Zoelen en wordt afgesloten met een gastronomisch diner in de aansprekende ambiance van Kasteel Wijenburg te Echteld. De volledige opbrengst van HeartGolf wordt beschikbaar gesteld aan Stichting Heartbeat. Stichting Heartbeat staat voor zorg, plezier en ontspanning voor hartpatiënten!

HeartGolf is gericht op ondernemers en managers in de sectoren Business-to-Business en zakelijke dienstverlening. Er is een gevarieerd programma dat in het teken staat van sportiviteit, gezelligheid à©n het verbreden van het netwerk. Een uitstekende gelegenheid om zakelijke relaties te introduceren en te onthalen op een prettige combinatie van 'Business & Pleasure'.

Er kan worden deelgenomen met een flight van 4 personen of op individuele basis. Bedrijven worden daarnaast uitgenodigd om als sponsor van HeartGolf op te treden. Er is de mogelijkheid om een van de holes te sponsoren, maar ook voor het plaatsen van een advertentie in het HeartGolf Magazine.

Stichting Heartbeat organiseert voor gezinnen met een hartpatiënt vakanties en eendaagse activiteiten, zoals een toertocht, een dag naar een pretpark of een dag op het circuit. Wanneer nodig wordt er zorg ingericht, zodat van een onbezorgde tijd genoten kan worden. Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in voor een toename van het aantal AED's (Automatische Externe Defibrillatoren) in het straatbeeld. In Tiel wordt onder andere gewerkt aan HeartSafe Tiel, een netwerk van 24 uur per dag bereikbare AED's, met daaromheen vrijwilligers die gealarmeerd worden middels een sms.

Meer informatie en inschrijven: www.heartgolf.nl