Stichting Heartbeat organiseert op maandag 25 januari 2010 een groot kartevenement. De opbrengst van het zogenoemde HeartRace Karting Event wordt uiteraard volledig ter beschikking gesteld aan dit goede doel.

Stichting Heartbeat biedt gezinnen met een hartpatiëntje plezier en ontspanning. Dit wordt bereikt door vakanties, waarbij indien nodig zorg wordt geregeld, en eendaagse activiteiten te organiseren, zoals een toertocht of een dag naar een pretpark. Verder werkt Stichting Heartbeat aan een bredere verspreiding van Automatische Externe Defibrillatoren (AED´s). In Tiel wordt er onder meer gewerkt aan HeartSafe Tiel, een netwerk van 24 uur per dag beschikbare AED´s met daaromheen vrijwilligers die gealarmeerd worden door de meldkamer.

Op 25 januari 2010 kunnen in totaal 30 teams meedoen aan het Heartrace Karting Event, in het kartcentrum A15 karting te Gorinchem. Men kan inschrijven in teams van 3 tot 6 personen. Ieder team rijdt mee in een endurance race van anderhalf uur. Aan het eind van de avond zal er een team met de champagne in de rondte kunnen spuiten. Deelname aan het HeartRace Karting Event kost per team à¢à¢â‚¬Å¡¬ 375,-. Voor Heartbeat Businessclubleden kost deelname per team à¢à¢â‚¬Å¡¬ 300,-. Naast naamsvermelding op de website en in het programmaboek ontvangt ieder team op de avond ook een aantal consumptiebonnen.

Het HeartRace Karting Event wordt georganiseerd door Lennart Bakker, stagiair MBO Evenementenorganisatie. Lennart Bakker: à¢â‚¬à…“Sinds begin september loop ik stage bij Stichting Heartbeat om te ervaren wat er bij allemaal komt kijken bij het organiseren van evenementen. Naast het schrijven van een activiteitenplan heb ik als eindopdracht de organisatie van het HeartRace Karting Event gekregen.
Aangezien ik helemaal gek ben van alles wat met snelheid te maken heeft, sprak me dat erg aan. Ik reken erop dat we een geweldige avond gaan beleven, waarbij er dankzij ieders inzet veel geld ingezameld kan worden voor Stichting Heartbeat.

Meer informatie en direct inschrijven kan via:
www.stichtingheartbeat.nl/karting

Website: http://www.stichtingheartbeat.nl/karting