NIEUWEGEIN, 14 september 2007 - Holland Engineering Consultants bv (HEC), centrum voor ontwerpoptimalisatie, sluit een partnerschap met Sayfield International om zo haar technische ondersteuning te verbreden. SayField International is sinds 1996 Nederlands agent voor MSC ADAMS en zal door deze samenwerking nu ook als agent van HEC de technische ondersteuning en pre-sales voor dit Multi Body Dynamics programma uitvoeren.

“HEC is al jaren actief met simulatiegereedschappen. Doordat we sinds mei dit jaar ook de overtreffende trap op dit gebied – de software van MSC – mogen verkopen, wilden we ook de juiste technische ondersteuning kunnen bieden voor deze additionele software. Dit hebben we nu voor de ADAMS software voor het ontwerpen van mechanismen zeker gedaan, aangezien Sayfield hiermee bewezen expertise toevoegt”, aldus Ed Hulst, directeur van HEC.
 
Volgens Chris Verheul, directeur van Sayfield, is de samenwerking met HEC voor Sayfield van groot belang gezien de additionele expertise op simulatiegebied die HEC bezit, waarbij ook de professionele verkooporganisatie van belang is voor een succesvolle verdere ontwikkeling van de ADAMS klantenkring.