(Persbericht) Om deze vraag te beantwoorden hoef je beslist niet gestudeerd te hebben, neem gewoon de proef op de som en zet een klein kind voor een monitor met muis bediening. Na te hebben voorgedaan hoe een muis werkt zal er enige interactie plaats vinden maar dit gebeurd niet intuïtief. Zet dit zelfde kind voor een touchscreen monitor met een afbeelding op het scherm en vertel niets. Het kind zal na verloop van tijd het scherm aanraken en als de afbeelding dan beweegt dit uitnodigen tot interactie.
Als je een touchscreen beeldscherm gebruikt met de juiste software dan nodigt dit uit tot interactie en voor de basis handelingen(gestures) heb je beslist geen uitleg nodig. Dit maakt een touchscreen het ideale medium om uw product of boodschap over te brengen, de klant gaat vanzelf bladeren door uw interactieve product catalogus. Omstanders kijken na wat er gebeurd en als het scherm vrij komt zal er gelijk iemand anders door de producten gaan bladeren.
Nu geeft u misschien een hoop geld uit aan folder en reclame materiaal dat weggegooid wordt met de goede touchscreen oplossing brengt u uw boodschap zonder enige moeite over.
Meer weten?
[email protected]
http://nltronics.nl
0165-323288