Kalkaanslag veroorzaakt heel wat schade en extra kosten in Nederland. De energie- en waternota neemt onnodig toe. De levensduur van boiler, geiser, (stoom)douchecabine, stoomoven, vaatwasser, wasmachine, (thermostaat)kraan en combiketel wordt drastisch verkort. Reparaties en vervanging zijn duur, en U heeft genoeg van het wekelijkse terugkerende poetsen en schuren in badkamer en keuken met agressieve poetsmiddelen, kalkoplossers en zouten.
Door de 1-malige aanschaf van de ISO 9002 en ISO 9001-2000 en QA gecertificeerde Water- ontharder (zonder onderhoud!) van waterontharder punt info bent u van al deze wekelijkse kalk "ellende" af. Na montage zijn de voordelen vrijwel direct te zien, voelen en proeven.
En dat bewijst zich ook nog eens door de wereldwijd miljoenen leveranties en tevreden gebruikers.
Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan. Geen huidirritaties meer na het douchen. Het drinkwater is helderder en smaakt beter. Geen moeizaam poets- en schuurwerk meer in keuken en badkamer. Douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van (keuken)apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder zeep en waspoeder. En geen strepen en vlekken meer op uw ramen en auto.

Behoud van gezonde mineralen
Omdat het werkt op basis van een uitgebalanceerd non-systemische nano-flux® reactie, worden de noodzakelijke en gezonde mineralen behouden geen ionenmanipulatie of uitwisseling met vreemde stoffen! het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater.

2 Maanden op proef
Als klap op de vuurpijl verwijdert de water-ontharder ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkvorming. De moduleopstelling wordt 2 maanden OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten geplaatst zonder gereedschap!
En dat alles met een levenslange garantie het kost u meer om er geen te bestellen!
Informatie en bestellen: waterontharder punt info