- PERSBERICHT -

Heineken en Randstad zoeken 160 crewleden met Oranjegevoel

Holland Heineken House: werving Vancouver van start

Zoeterwoude/Diemen, 3 juni 2009

Heineken en Randstad zoeken 160 crewleden voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als crewlid om een unieke Olympische ervaring te beleven. Namens NOC*NSF opent het Holland Heineken House in februari 2010 haar deuren als dà© ontmoetingplaats voor atleten, hun familie, officials, sponsors, media en sportsupporters.

Crewkandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op de internetsite www.hollandheinekenhouse.nl . Tot vrijdag 19 juni 17:00 uur is het mogelijk je op te geven. Randstad selecteert uit de sollicitaties de 160 gelukkigen die als crewlid aan de slag mogen in Vancouver.

Potentiële crewleden moeten beschikken over een groot sporthart, doorzettingsvermogen, geen heimwee, flexibiliteit en teamspirit. Ook is een Oranjegevoel vereist. Bij het aanmelden kunnen de kandidaten - om hun sollicitatie kracht bij te zetten - een foto meesturen die hun ultieme Oranjegevoel weergeeft. Uiteraard worden de reis- en verblijfkosten in Vancouver voor de crewleden betaald. Uiteindelijk gaat het vooral om het meemaken van de Olympische ervaring. Uit het verleden is gebleken dat dit de belangrijkste drijfveer is van kandidaten.

à¢â‚¬à…“Er wordt heel veel van je verwacht als crewlid. Alleen een goed cv is niet voldoende. Het werk is heel leuk, maar ook pittig. Als je dan geen Oranjeliefhebber bent, hou je het niet vol, aldus Inez Abels, die in het Holland Heineken House in Beijing mee mocht als crewlid.

De 160 banen zijn niet alleen voor mannen en vrouwen met horeca-ervaring. De diverse functies zijn verdeeld over de categorieën barmedewerkers, bediening, koks, logistiek, garderobe, hostess, financieel, beveiliging en facilitair.

In het Holland Heineken House draait alles om sport en sportbeleving. Naast een grote ´Medal Ceremony Hall´ waar de medaillehuldigingen van atleten en optredens van Nederlandse artiesten plaatsvinden, herbergt het Holland Heineken House ook een atletenruimte, diverse horecagelegenheden, shops, een businesslounge en een informatiebalie. Vanzelfsprekend worden ook alle sportverrichtingen vertoond.

NOOT AAN DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Heineken Nederland, Norbert Cappetti: 071 545 8000/ 06 5330 8327, [email protected]
Voor meer informatie over de selectieprocedure en werken in het Holland Heineken House of om in contact te komen met voormalige crewleden kunt u contact opnemen met:
Randstad Nederland, Joost Ruempol: 020 - 569 1211/ 06 1585 4498, [email protected]