(Persbericht) Herfstvakantie de kinderen zijn thuis en u wilt iets leuks gaan doen?

Wat dacht u van een cursus klimmuur leuk voor kinderen groot en klein, en u heeft de handen vrij.
Een beginnerscursus sportklimmen voor 2 personen waarbij je de veiligheidsaspecten van het indoorsportklimmen leert als ook de basistechnieken van het klimmen.

Of als de kinderen wat groter zijn kunnen ze ook naar de ijsbar The 4D Ice Xperience!
De naam zegt het al, in de XtraCold Icebar is alles van ijs! De muren, de bar, de krukken en zelfs de glazen. Bij een temperatuur van -10 graden Celsius kan in dit ijsparadijs een overheerlijke vodka-cocktail worden gedronken en voor de liefhebbers is hier zelfs Extra Cold Bier verkrijgbaar. Ieder jaar wordt de Icebar in zijn geheel weer verbouwd, en elk half jaar komt er een nieuw thema in. Dit betekent dat 30 ton ijs uit de Ice Bar gehaald moet worden, maar ook dat er opnieuw 30 ton aan ijssculpturen terug de Ice Bar in moet.

Bij de entree van de Icebar krijgt elke bezoeker thermokleding en speciale handschoenen die và³à³r het binnengaan van de XtraCold Icebar uitgereikt worden. Enkele ogenblikken na het betreden van de Icebar, start onze 4D Ice Xperience. Een 3D animatie die is als een ride: de show duurt 30 minuten en door middel van een polariserende bril, speciale kleding, windturbines en natuurlijk de ijskoude temperatuur van -10 maak je een bloedstollende reis over ijsbergen en langs steile afgronden op fantasie ijslandschap!

Kinderfeest, vrijgezellenfeest of sweet seventeen verjaardag? Wat dacht u van zelf een Soap maken, zelf een videoclip maken?
Commercial, TV serie, film of videoclip, bij de TV workshop maak je het allemaal zelf!
De TV workshop is er voor iedereen! Dus ook voor vrijgezellen.
Gezamelijk vormen we het script zodat jou of jullie verhaal de rode draad in de productie wordt. We nemen een complete opname unit mee (camera, licht en geluid) wat je ook nog eens zelf mag bedienen (hoeft niet natuurlijk)

Zowel Nederland als ook het buitenland biedt veel mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. www.dagjeuitveiling.nl heeft een paar leuke tips gevonden, die de moeite waard zijn.

Kijk op www.dagjeuitveiling.nl voor ons gehele aanbod
Op onze veiling site maak je zelf de keuze.

Onze bezoekers kunnen op een veilige, maar vooral ook op een plezierige manier hun vrije dagen proberen in te vullen door een bod te doen op een dagje pretpark, een arrangement of een reisje welke hun aanspreekt. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis meebieden op de diverse aanbiedingen.
Uiteindelijk is de hoogste bieder de winnaar en kan het gewonnen arrangement, weekendje weg of wat dan ook geboekt gaan worden, in samenspraak met de aanbieder. Dit tegen het bedrag waarmee de winnaar de veiling gewonnen heeft.

U vindt ons gehele veilingaanbod op www.dagjeuitveiling.nl.
Dagjeuitveiling.nl
[email protected]