MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIà‹.- 9 oct 2009: B-Bridge Technology Transfer (www.b-bridgetechnologies.com) en Innoget (www.innoget.com) zijn tot een samenwerkingsakkoord gekomen om de mogelijkheden van online contacten tussen technologie-aanbieders en -afnemers te verbeteren. Aan de hand van deze samenwerking zullen de leden van B-Bridge en Innoget volle toegang tot hun respectieve websites krijgen, waardoor de uitwisseling van technologische innovaties en aanbiedingen mogelijk is. Op deze manier hebben bedrijven meer mogelijkheden om nieuwe technologieën te vinden.

De meeste gebruikers van B-Bridge Technology Transfer komen uit de Verenigde Staten en Japan terwijl Innoget zich meer op Europa richt. Met dit akkoord wordt zo een meer geglobaliseerd gespecialiseerd netwerk gecreëerd dat de gebruikswaarde van de twee internetportalen verhoogt alsmede de mogelijkheden om op internationaal niveau overeenkomsten voor technologische kennisoverdracht te sluiten.

David RàƒÆ’ fols, Uitvoerend Directeur van Innoget, zegt: à¢â‚¬à…“We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met B-Bridge en over het feit dat we al onze leden een nieuwe weg kunnen aanbieden die hen in staat stelt optimaal te profiteren van beide platforms van technologische kennisoverdracht. Open Innovation is gebaseerd op het delen en creëren van kennisnetwerken met als doel tot succesvolle akkoorden te komen. Het samenwerkingsakkoord tussen Innoget en B-Bridge omvat de kern van dit concept.

Hiro Masumoto, Uitvoerend Directeur en Voorzitter van B-Bridge International merkt op: à¢â‚¬à…“Wij willen nauw met Innoget samenwerken om onze gemeenschappelijke doelstellingen in de ontwikkeling en verkoop van nieuwe technologieën en innoverende ontdekkingen te versterken. Beide hebben we online platforms ontwikkeld om akkoorden tussen ontdekkers, ondernemers en bedrijven te vereenvoudigen en te stimuleren. De samenvoeging van de netwerken van Innoget en B-Bridge verhogen dan ook de potentiële kansen van alle leden.

Innoget is een markt van Open Innovation die de interactie tussen bedrijven en onderzoeksgemeenschappen bevordert met als doel ideëen en O&O-projecten te ontwikkelen en deze met elkaar te delen. Dankzij het platform kunnen O&O- en Innovatieafdelingen via de publicatie van technologische Challenges (gratis service) een antwoord vinden op hun innovatievragen aan de wetenschappelijke gemeenschap. Bedrijven kunnen bovendien technologieën die betrekking hebben op hun activiteit via een Innovation Box-in opvragen en hun innoverende technologieën via een Innovation Box-out aanbieden.

B-Bridge Technology Transfer is een internetportaal dat technologische aanbiedingen koppelt aan mogelijkheden om deze op de markt te brengen via een kosteloos te raadplegen database van nieuwe ontwikkelingen, ontdekkingen en andere technologische aanbiedingen. Deze databank wordt beheerd door B-Bridge International, gevestigd in Mountain View, Californië. B-Bridge geeft toegang tot toptechnologieën en verschaft innoverende werktuigen van hoge kwaliteit voor onderzoek in cellulaire en moleculaire biologie aan openbare, universitaire en particuliere onderzoekscentra.

Contactgegevens van B-Bridge:
Mie Tamaki
Tel: +1-650-969-7727 (Ext.30)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens van Innoget:
Julie Hussenot
Tel: +34 902 63 63 90
E-mail: [email protected]

Website: http://www.innoget.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular