Persbericht

Tijdens je slaap herstelt je lichaam zich van de inspanningen van de dag en wordt tegelijk de basis gelegd voor een goede gezondheid. Slapen is namelijk net als eten en drinken, het is een primaire levensbehoefte. Ook zijn veel rug- en schouderklachten terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en -systeem.

Reden genoeg dus om extra aandacht te besteden aan de juiste lighouding en aan de keuze van de ideale matras. Daardoor kunnen rug en schouders in de juiste conditie blijven en worden rugklachten voorkomen.Ԭ

Hoe vind ik de matras die perfect bij me past?

ԬDe keuze voor een bepaald type slaapsysteem is afhankelijk van veel factoren: de warmte en vochtigheid in de slaapkamer, de gevoeligheid van je gewrichten, je voorkeur voor een hard of zacht comfort enzoverder.

Het ligcomfort wordt daarnaast mede bepaald door de matrasdrager. Uiteindelijk is het de totale combinatie van het bed en de matras die jouw ligkwaliteit bepaalt. Voor het beste slaapcomfort kiest u idealiter een matrasdrager samen met een passende matras.ԬԬ Zoals je kan zien is de keuze van een goede matras is niet eenvoudig, maar natuurlijk wil je het beste van het beste. Onze verkopers helpen je dan ook graag op weg met hun gespecialiseerd advies.

Contact:Ԭ
Meubelen Jonckheere
Nieuwe Baan 111
9111 Belsele

http://www.meubelen-jonckheere.be

[email protected]
Tel.: +32(0)3 772 33 34

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform