(Persbericht) Het Creatief Centrum El Berro:

Plezier en creativiteit. Daar draait het om tijdens de workshop weken in het creatief centrum El Berro, tezamen met relaxen en genieten van de Spaanse zon en het Spaanse eten. Het centrum is genoemd naar het nabijgelegen bergdorpje à¢â‚¬El Berroà¢â‚¬ in de bergen van de Sierra Espuà±a in Murcia.

Het centrum wordt geleid door Dirk Drijver, afkomstig uit Nederland met zijn vrouw Kathy uit Wales. Dirk geeft workshops grasvlechten en behartigt de practische kant van de onderneming, terwijl Kathy de creatieve kant voor haar rekening neemt.

Dirk heeft in het verleden diverse managementfuncties vervult en de laatste 9 jaar voor hij naar Spanje verhuisde, een eigen onderneming geleid. Kathy is beeldend kunstenaar en schilder. Zij heeft het laatste deel van haar kunstopleiding op Cyprus gevolgd. Door deze combinatie kunnen de cursisten zeker zijn van een goed lopende organisatie die bol staat van de creativiteit.

De leraren die voor de workshops worden aangetrokken zijn stuk voor stuk getalenteerde en ervaren mensen.

De opening:

In September 2011 opent Creatief Centrum El Berro haar deuren. Van 24 september t/m 1 oktober gaan wij van start met een workshop schilderen o.l.v. de getalanteerde kunstenaar Daniël Stallard. Voor november staat er een week mandenmaken met gras gepland.

Het programma voor 2012 zal in deze zomer bekend worden gemaakt. Het zal onder meer bevatten: beeldhouwen, mozaiek, houtsnijden, keramiek en glasbewerking.