(Persbericht) Sensing Magazine een nieuw glossy magazine over en voor hooggevoelige mensen.
Een magazine om hooggevoelige mensen het gevoel te geven, dat zij niet alleen zijn. Om de ogen te openen van hooggevoelige mannen en vrouwen, maar ook voor hen die zich meer willen verdiepen in het onderwerp. Ouders van hooggevoelige kinderen te informeren en te helpen.
Een magazine om meer begrip te creëren.
__________________________________________________________________________________
Sensing Magazine, voor iedereen die zich altijd al heeft afgevraagd, waarom hij of zij zo veel gevoeliger is dan anderen om zich heen. Waarom voel ik gevoelens van anderen mensen aan, waarom heb ik zoveel last van lawaai en fel licht ? Waarom wordt ik vaak zo slecht begrepen?
In Sensing Magazine wordt op een mooie, inspirerende, maar ook relativerende manier geschreven over hooggevoeligheid in de samenleving.

Nog niet bekend met hooggevoeligheid?
Wetenschappelijk gezien zijn de kenmerken van hooggevoeligheid gebaseerd op twee neurofysiologische gebeurtenissen:
1. een zeer fijn afgestelde zenuwstelsel
2. een rechter hersenhelft dat een grotere activiteit en doorbloeding heeft dan de overeenkomstige linker hersenhelft.
Je bent je meer bewust van subtiele signalen, dan anderen. Dit komt vooral omdat je hersenen veel dieper ingaan op de informatie, die het moet verwerken, dan bij minder gevoelige mensen.
Je bent ook sneller overweldigd, alles wordt intenser.
Je wordt ermee geboren. Biologen hebben ontdekt dat bijna alle dieren, de eigenschappen van hooggevoeligheid hebben. Deze eigenschappen geven hen een bepaald soort overlevingsstrategie, de oplettende alvorens te handelen.

In de afgelopen 40 jaar is er een enorme toename aan hooggevoelige mensen wereldwijd, van af en toe, naar meer dan 1 MILJARD!

Wanneer u meer wilt weten over Sensing Magazine, of u wilt een magazine bestellen, kijk op www.sensingmagazine.nl / www.sensingshopping.com