Tas.nl is de nieuwste grote tassen webshop in Nederland. De webshop biedt nu een twintigtal grote merken als Bjà¶rn Borg, Bagsac en Kipling. Op korte termijn komen er nog een aantal interessante merken bij als The Chesterfield Brand en Diesel. Belangrijk voor www.tas.nl is verscheidenheid en gebruiksvriendelijkheid van de webshop.

Grote verscheidenheid tassen
"Op Tas.nl vinden klanten een grote verscheidenheid aan tassen", vertelt Douwe Koops, de ondernemer achter Tas.nl. "We merkten dat er behoefte was aan een online winkel met niet alleen veel tassen, maar ook een breed aanbod tassen. Tas.nl heeft dit. We hechten veel waarde aan de productpresentatie. Alle producten zijn professioneel gefotografeerd met duidelijke detailfoto's. Ook rekent de klant veilig en snel af via CreditCard, iDEAL, bankoverschrijving of betaling onder rembours.".

Snelle en gratis levering, gebruiksvriendelijkheid en service
Snelle levering, gebruiksvriendelijkheid en goede service staan centraal op Tas.nl. "Daarbij hoort ook gratis verzending", volgens Justus Bijlsma, marketeer van Tas.nl. "het maakt niet uit wat je bestelt, we brengen geen verzendkosten in rekening. En als een tas niet bevalt, kan deze binnen twee weken worden geruild".

Nieuwe merken en hoger prijssegment
De tassen webshop ziet zichzelf als een online warenhuis in tassen. Daarom vinden bezoekers ook een verscheidenheid aan tassen in het aanbod. Enkele merken die Tas.nl voert zijn Bjà¶rn Borg, Mayfair Trunk, Converse, Khodi en Brunotti. Naast de huidige 20 merken staan een aantal nieuwe merken in de planning. Binnenkort vindt je de komende merken in de shop: Diesel & The Chesterfield Brand.

-----------
Noot voor redactie. Voor meer informatie neemt u contact op met Justus Bijlsma: [email protected] of 06 - 13307859