De sleutel naar een gelukkig leven is de kunst van het gunnen

De quote “Je kunt de verbetering zijn die je wilt zien in je wereld” op de welkomstpagina van www.definest.nl is gekoppeld aan een bepaald soort egoïsme. Ursula Aerts, entrepreneur en oprichtster van Definest, geeft mensen de sleutel tot een gelukkig leven en stelt hun vragen: Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Waar en met wie? Vervolgens houdt Aerts ze een intensieve spiegel voor die hun ware en negatieve gedachten over zichzelf reflecteren. Mensen leren in een paar uur over de kunst van het gunnen en anders kiezen, namelijk met combinatie van het brein, het hart en het lijf. 

“Een reden waarom veel mensen niet of deels slagen in het leven, is doordat ze de lat niet hoog genoeg leggen en zichzelf niet het beste gunnen. Het toekomstbeeld is vervolgens niet uitdagend genoeg om er volledig voor te gaan. Mensen zijn ook vaak te hard voor zichzelf of hebben de moed niet om volledig voor zichzelf te kiezen. Door een gebrek aan vertrouwen durven mensen hun huidige realiteit niet los te laten, terwijl er buiten hun belevingswereld nog vele andere leuke banen, ontmoetingen en vaak nog niet ontdekte talenten liggen, die de mogelijkheden tot meer geluk in het leven kunnen vergroten”, aldus Aerts.

Via Definest biedt Aerts anderen de kans om nieuwe realiteiten te ontdekken, en voegt hieraan toe dat participanten bij haar even egoïst mogen zijn. Dit betekent inderdaad dat ze volledig voor zichzelf mogen kiezen. Doordat het zelfbeeld verbetert en mensen zichzelf het beste gaan gunnen bestaat het risico dat ze van baan veranderen, gaan verhuizen of afscheid nemen van oude bekenden. Zodra iemand ervaart hoeveel positiviteit dit met zich mee brengt, merken ze hoe fijn het is om een ander ook een succesvol en gelukkig leven te gunnen en ze daarin onvoorwaardelijk te steunen met wellicht het potentieel dat uiteindelijk in hun eigen leven is uitvergroot.

Definest en Ursula Aerts

Definest is opgericht door Ursula Aerts met als doel een positieve wereld te creëren voor iedereen. Resultaten worden vrij snel bereikt met principes van The Secret en the Law of Attraction in combinatie met beweging en energie. Definest biedt lezingen, seminars, evenementen en opleidingen die worden gekenmerkt door levenswijsheid, levensvreugde, harmonie en rust.

Jarenlang investeerde Aerts in zichzelf in de vorm van persoonlijke ontwikkeling. Internationaal volgde Aerts tientallen opleidingen binnen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg en nam herhaaldelijk deel aan de meest intensieve transformatieprocessen. Aerts studeerde met indianen uit Amerika, westerse en Peruviaanse sjamanen, westerse artsen en spirituele leiders. Ze werkte een aantal jaren in ziekenhuizen en andere reguliere instellingen. Met een inmiddels breed en hoog ontwikkeld bewustzijnsniveau zet Ursula Aerts zich internationaal in voor particulieren en de meest uiteenlopende organisaties, zoals scholen, bedrijven, zorginstellingen, spirituele festivals, overheid, stichtingen voor ontwikkelingssamenwerking