Het Labyrint en de Boudewijntoren
Ontdek het grootste en spannendste Labyrint van Nederland en beklim de uitkijktoren! à¢à¢â‚¬Å¡¬ 8,00

In samenwerking met het Labyrint en de Boudewijntoren is het mogelijk om van 1 april t/m 31 mei 2009 een speciaal ticket te kopen via www.veolialimburg.nl. Voor à¢à¢â‚¬Å¡¬ 8,- heeft u een dagkaart van Veolia Transport inclusief een entree voor het Drielandenlabyrint en de Boudewijntoren. De dagkaart is geldig in bus en trein van Veolia Transport in Zuid-Limburg (ten zuiden van Echt) met bestemming van of naar het Drielandenpunt. Geldig op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. Er geldt geen meereiskorting voor kinderen.

Het Drielandenlabyrint is geopend van 1 april t/m 1 november van 10:00 -18:00 uur (kassa sluit om 17:00), Boudewijntoren is geopend van 10:00 17:00en de bushalte is voor de deur.
Het ticket kunt u thuis uitprinten en daarmee heeft u een geldig vervoerbewijs. U moet zich in bus, trein en de bij entree van het Drielandenlabyrint en de Boudewijntoren kunnen legitimeren Het ticket is persoonsgebonden.
De coupons die bijgevoegd zijn, worden door medewerkers van het Drielandenlabyrint en de Boudewijntoren afgescheurd en zijn uw entreebewijzen aldaar.

Locatie:
Drielandenpunt Vaals
Viergrenzenweg 97
6291 BM Vaals

Bestel hier uw kaartje...

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular