Het lente seizoen komt er weer aan!

Na de strenge winter is het nu weer tijd voor het lente seizoen. Iedereen kijkt hier naar uit om weer heerlijk in het zonnetje te kunnen zitten. Stel u zichzelf eens voor u zit heerlijk in uw achtertuin en de bloemen staan net in bloei. De eerste vogeltjes fluiten en u geniet van een heerlijk glaasje wijn in uw huis & tuin whirlpool van Aquaprojects.

Puur genieten

Wanneer u last heeft van uw spieren, gewrichten, rug of nek. Ligt de oplossing in een huis & tuin whirlpool van Villeroy & Boch of een inbouwwhirlpool van Teuco. ''Zwevend' op de stuwende kracht van bruisend water, ervaart u de weldadige warmte en stimulerende massage. Met een whirlpool van Aquaprojects kunt u puur genieten.

Bent u op zoek naar verkoeling in de warme zomermaanden, Aquaprojects maakt het mogelijk dat ook u kunt zwemmen in luxe en weldaad. Al jarenlang staan zij bekend om de vakkundigheid en zorgvuldigheid bij de realisatie van zwembaden met sfeerverlichting en een robuuste inlooptrap alles kan. Zwemmen is gezond en geeft ontspanning. Zwembaden zijn er in vele soorten en maten. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en persoonlijke voorkeuren kunnen in haast elke situatie gerealiseerd worden en zullen uiteindelijk ook de doorslag geven. Voor meer informatie over zwembaden kunt u terecht op de website www.aquaprojects.nl.

Vakantiegevoel bij u thuis

Steeds vaker gebruiken mensen de mogelijkheid om thuis sfeervol te ontspannen met sauna, whirlpool en of zwembad. Met Aquaprojects is het mogelijk om een complete spa bij u thuis te realiseren, zo kunt u lekker gezond blijven en in conditie blijven. De sauna‘˜s, whirlpools, stoomcabines en zwembaden van Aquaprojects brengen het vakantiegevoel bij u thuis.

Daarnaast kan Aquaprojects ook een compleet ontwerp en inrichting van de tuin rondom het zwembad maken.

Ga naar de website voor meer informatie over de vele mogelijkheden en diensten die Aquaprojects u te bieden heeft. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via tel. (0)73 513 02 29.