(Persbericht) Enschede, 3 augustus 2011.

Soms lijkt het alsof klachten zomaar ontstaan. Ineens heb je hoofdpijn en schijnbaar zonder reden last van brandend maagzuur. Omdat we de oorzaak van de klachten niet begrijpen proberen we te doen alsof er niets aan de hand is. We nemen een pijnstiller of andere medicijnen. Het logische gevolg is dat veel klachten in de loop der jaren verergeren.

Maar klachten zijn er niet voor niets. Klachten betekenen dat er iets niet goed gaat. Iets waar u wat aan kunt doen. Klachten zijn waarschuwingssignalen van uw cellen die u vertellen dat, als u zo door gaat, er à¨cht grote problemen kunnen gaan komen. Klachten komen niet‘˜ zomaar‘˜, het zijn geen vergissingen van het lichaam. Door klachten te onderdrukken met medicijnen wordt de oorzaak niet behandeld.

Dit boek is geschreven voor degenen onder ons die niet willen horen: ´Daar moet u mee leren leven‘˜.

In het boek ´Het CelHerstelConcept‘˜ wordt op een logische wijze de samenhang uitgelegd tussen verstoorde arbeidsomstandigheden van uw cellen en het ontstaan van klachten. Deze worden op een duidelijke en onderbouwde manier uitgelegd waardoor u de kennis en het begrip krijgt om zelf gezonde keuzes te maken in uw leven. Als u zich houdt aan de spelregels van uw lichaam hoeven uw cellen u niet te waarschuwen en blijft u energiek en gezond!

Het boek is geschreven door Rinno Heidstra uit Enschede.

Meer informatie:
Rinno Heidstra
Mail: [email protected]
Telefoon: 053 4750230
Website: www.celherstelconcept.nl