(Persbericht)
PERSBERICHT
22 februari ‘˜11

LIEFDE WAT IS DAT?
Op zaterdag 28 mei word vanaf 12.00u in het Theater aan de Schie in Schiedam een LOVE & HAPPYNESS event georganiseerd voor ruim 700 Love & Happyness geïnteresseerden. Geen oppervlakkigheid, maar prikkelende inzichten over liefde en geluk. Dit alles binnen een muzikaal, sensueel en smaakvol kader.

Wat is liefde? Dat lijkt een gemakkelijke vraag voor wie het geluk heeft in zijn leven liefde te mogen geven en ontvangen. Maar bedenk maar eens een definitie. Heb je bij liefdesverdriet, een gebroken hart? Wat gebeurt er met het hart als iemand verliefd wordt? Wat is geluk en hoe creëer je geluk? Is het maakbaar of toevalslot? Wat is het verschil tussen lust en liefde? Is het mogelijk om zowel lust als liefde te vinden bij à©à©n en dezelfde persoon?

Programma
Het programma bestaat naast heerlijk eten en drinken, salsa workshops, loungen en netwerken o.a uit Nederlands grootste Flirtcoach Mr. Tom Gorney, Celebrity trainer Mustafa Craou en Gelukcoach Guido de Valk. Voor meer info ga naar www.loveandhappyness.com

Wie kent niet het heftig verliefd worden? Het geeft gelukzalige gevoelens, maar kan bij een verbroken relatie ook heftige ontwenningsverschijnselen veroorzaken. Wat er dan gebeurt, is te vergelijken met het plotseling en zonder hulpmiddelen moeten afkicken van een ernstige verslaving. Heftig verliefdheidsgevoel is in het lichaam te vergelijken met morfine: het bestrijdt pijn en ontspant. Al met al zorgen deze hormonen voor een heerlijk ontspannen en rustig gevoel. Al deze biochemische veranderingen in het lichaam geven een enorme kick, die volgens Mark Mieras, een van de sprekers op het Love and Happyness event, te vergelijken is met de kick van harddrugs. Hoe intenser de verliefdheid, hoe groter de ´verslaving‘˜ aan het heerlijke gevoel. En hoe harder de klap aankomt als de ander het uitmaakt.

De ruim 2 miljoen singels in Nederland komen er steeds meer achter dat succes, geld of spullen niet gelukkig maken. Zo hebben mensen die een miljoen in de loterij winnen na de eerste weken van euforie precies hetzelfde niveau van tevredenheid als daarvoor.Er komen vragen op: hoe worden we werkelijk en blijvend gelukkig?

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk, aldus Mark Mieras. Levensgeluk is een vaardigheid die je onder de knie kunt krijgen, net zoals een vreemde taal. De zoektocht naar voldoening en geluk is niet alleen een daad van zelfbehoud en eigenbelang, maar ook een gulle gift aan de wereld. Maar waarom besteden we dan zoveel tijd aan onze carrià¨re en zo weinig aan onze geluks- of liefdescarrià¨re?

Vooral als uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen (met liefde in hun leven) gemiddeld acht jaar langer leven en een beter immuunsysteem hebben dan pessimisten en mensen die te lang en gestresst leven.

Liefde Geluk en gezondheid zijn daarom de 3 belangrijkste streefdoelen van de generatie X en Y. Niet geld en carrià¨re. Op al deze vragen en meer zullen de aanwezige auteurs en experts antwoord geven.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Info over Love & Happiness Event 2011 kunt u contact opnemen met:
024-6635697 en vragen naar Lindsay of Marjolein. U kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]
Bij interesse kunnen we de redactie ook in contact brengen met een van de sprekers op het Love and Happyness event. En verzorgde foto‘˜s van de sprekers zijn aanwezig.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular