"Uit recent onderzoek uitgevoerd door Zoeken.nu, blijkt dat een ruime meerderheid van de MKB'ers liever zelf een website bouwt dan dit uit te besteden aan een professioneel webbureau. De oorzaak hiervan zit hem met name in de kosten."

MKB-ers - Veel van de MKB-ers zien hun website graag wekelijks bijgewerkt, hetgeen ze dan ook liever zelf doen, dan dit uit te besteden aan een webbureau, die hiervoor aardig wat kosten in rekening brengt.

Onderzoek - Het merendeel van de ondervraagde, een ruime 65% zijn actief bezig met het online promoten van hun website, denk hierbij aan het versturen van nieuwsbrieven en het promoten van hun website op bijvoorbeeld BedrijvenuitNederland.nl, een dochterwebsite van Zoeken.nu.
Slechts een kleine 5% van de ondervraagden richt zich op zoekmachine optimalisatie en dan met name op linkbuilding. Helaas blijft het optimaliseren van de websites zelf nog achterwege, terwijl hier nog veel winst te halen valt.

BedrijvenuitNederland.nl - bezoekers en bedrijven kunnen geheel gratis van de website gebruik maken. Het netwerk van BedrijvenuitNederland.nl stelt
bedrijven in staat om een bedrijfsprofiel aan te maken zodat een bezoeker de mogelijkheid krijgt hun profiel nader te bekijken en hun website te bezoeken. Zo kunnen bezoekers snel en efficiënt winkels specialisten en diensten uit hun buurt vinden. BedrijvenuitNederland.nl heeft een netwerk bestaande uit ruim 70 lokale websites waaronder bijvoorbeeld BedrijvenuitAmsterdam.nl en BedrijvenuitAlmelo.nl.

Voor meer informatie gaat u naar http://www.bedrijvenuitnederland.nl