(Persbericht) www.orkest.nl is gelanceerd, de nieuwe website van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. De nieuwe website is niet alleen bestemd voor ervaren concertgangers maar biedt vooral ook onervaren en potentiële bezoekers een laagdrempelige ingang tot klassieke concerten.

Het Nederlands Philharmonisch Orkest heeft bureau The Other Side of the Moon gevraagd om een website te ontwikkelen waarmee duidelijk wordt waar het NedPhO voor staat: een veelzijdige, gedreven en publieksgerichte orkestorganisatie met een levendige eigentijdse uitstraling.

De nieuwe website streeft ernaar om de onzichtbare magie van klassieke muziek zichtbaar te maken. Een website waarmee de gebruiker zich kan oriënteren en zich kan laten verleiden door te proeven van de sfeer en de muziek. Daarmee past de nieuwe website bij de missie van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Door het lanceren van de nieuwe website willen de orkesten ook mensen aanspreken die nog niet bekend zijn met klassieke muziek.

Voor meer informatie: Anne Christin Erbe, manager pr & sponsoring, [email protected]

Over het bureau The Other Side of the Moon

The Other Side of the Moon is in 2009 gestart en ontstaan uit Wharf en Concepts of Realisation. Beide bureaus werkten al ruim 2 jaar intensief samen op diverse accounts. De toegevoegde waarde van de aanvullende disciplines bleken een succes. Als à©à©n bureau verder gaan was daarom een vanzelfsprekende stap.

The Other Side of the Moon is een bureau dat strategisch inzicht vertaalt naar creatieve oplossingen. Het leveren van pragmatische en flexibele oplossingen voor marketing en communicatie problemen over een breed scala van disciplines is voor dit bureau vanzelfsprekend. Zowel online als offline.
www.theothersideofthemoon.nl

Contact The Other Side of the Moon
Tulin Demirdag
[email protected]