(Persbericht) Het Nederlandse server bedrijf ServerDirect maakt bekend met ingang van 20 augustus 2010 officieel van start te gaan.

ServerDirect is door de oud Sales- en Purchase/Product Managers van het bedrijf Rackserver BV opgericht. Het portfolio bestaat uit standaard servers, servers op maat en diverse servergerelateerde producten en diensten.

Op de website van ServerDirect is het mogelijk met de unieke à¢â‚¬Å“Server Builderà¢â‚¬ een server compleet naar wens te configureren. De configurator is zo ontwikkeld, dat deze ervoor zorgt dat de componenten compatibel met elkaar zijn. De website is bovendien voorzien van een online chat functie waar men tijdens kantooruren met à©à©n van de support medewerkers kan chatten.

à¢â‚¬Å“Met ServerDirect willen we de doelgroep beheren die tussen wal en schip valt bij de grote serverfabrikanten. Wij begrijpen dat je als server leverancier altijd een kwaliteitsproduct dient te leveren, uitermate flexibel moet zijn en de service hoog in het vaandel moet staanà¢â‚¬ zegt de Sales Director Fouad El Youssoufi.
à¢â‚¬Å“Door nauwe samenwerking met solide leveranciers is ServerDirect in staat om de behoefte in de MKB markt snel te bedienen. Door onafhankelijk te zijn van merken zijn we flexibel en daardoor zijn vrijwel alle configuraties mogelijkà¢â‚¬ zegt de Buying Director Siu Hong Fung.

ServerDirect is een leverancier van kant en klare servers, servers op maat en diverse servergerelateerde producten en diensten. De producten van ServerDirect kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf levert zijn oplossingen direct via www.serverdirect.eu.