(Persbericht) Vanaf heden is het mogelijk om het nieuwe assortiment kerstpakketten te bestellen op Kerstpakketbezorgen.nl. Kerstpakketbezorgen.nl is dà© aanbieder voor het online bestellen van uw kerstpakketten.

Sinds september 2011 is het nieuwe assortiment te bestellen op de site. Het nieuwe assortiment is helemaal aangepast op de trends van 2011. Er worden kerstpakketten aangeboden in diverse prijsklasse en verschillende thema´s. Hierbij kunt u denken aan een populair Rituals kerstpakket, een biologisch kerstpakket of een kerstpakket vol met A-merken. Maar ook voor een Oer-Hollands kerstpakket, Spaans tapas kerstpakket of een kerstpakket in Italiaanse sferen bent u bij Kerstpakketbezorgen.nl aan het juiste adres.

Vooral voor bedrijven biedt Kerstpakketbezorgen.nl een gemakkelijke oplossing. Bedrijven kunnen elke bestelling op rekening of factuur betalen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers en andere zakelijke relaties doormiddel van een kaartje of brief persoonlijk te bedanken of een goede tijd toe te wensen.

Bestellen op Kerstpakketbezorgen.nl gaat gemakkelijk en snel, door het 4-stappenplan die u door de website heen navigeert. Uw bestelling wordt vervolgens binnen 2 weken op elk gewenst adres in Nederland en/of België bezorgd.

Door te bestellen via Kerstpakketbezorgen.nl kiest u voor een ruim assortiment kerstpakketten, een snelle bezorging in Nederland en België en een uitstekende service.

Al uw (relatie)geschenken, à©à©n aanbieder!

Naast Kerstpakketbezorgen.nl bieden wij nog een aantal handige webwinkels gericht op het bezorgen van (relatie)geschenken o.a. Taartbezorgen.nl, Wijnbezorgen.nl, Champagnebezorgen.nl, Bosbloemenbezorgen.nl, Fruitmandbezorgen.nu en Cadeaubonbezorgen.nl.

Mocht u vragen en/of reacties hebben dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de marketingafdeling, op 023 737 0017 of per email naar [email protected]

Kerstpakketbezorgen.nl
Oudeweg 107
2031CC Haarlem
T. 023 737 0017