PERSBERICHT
Nederland, 23-09-2009

Het Nieuwe Vergaderen.

Nederland, Vergaderland. Van oudsher wordt er veel en vaak vergaderd in Nederland. We leven echter in een dynamisch tijdperk, solide bedrijven wankelen, banksystemen storten in en de wereld om ons heen lijkt steeds sneller te gaan. Oude systemen, organisatiestructuren en marketingmethodieken blijken niet meer te werken. Innovatieve ideeën ontstaan, nieuwe waarden worden gecreëerd en deelnemen aan het Nieuwe Werken blijkt noodzakelijk om in deze roerige tijden te overleven.

Ook in Vergaderland ziet men een nieuwe trend ontstaan. De oude, vertrouwde vergaderzaaltjes in hotels en conferentiecentra passen niet meer in het huidige tijdsbeeld en voldoen niet aan de Nieuwe Waarden.
De vergadering dient plaats te vinden op een inspirerende, groene locatie. Bij voorkeur op een boerderij, een landgoed of in een (tipi-)tent. Daarnaast wordt de vergadering steeds vaker gecombineerd met een zgn. Vergaderbreak. De nieuwe vergaderbreak is een ontspannen evenement met diepgang en biedt veel meer dan zomaar een wandeling door de omgeving. Er wordt geknuffeld met koeien, gefluisterd met paarden, geschilderd, schapen worden bijeengedreven, de tango gedanst en op trommels geslagen. Hilarisch, inderdaad. Maar ook inspirerend, vernieuwend, innovatief. Naast het vergaderen wordt op deze manier ook gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling, de communicatie tussen medewerkers, de ontwikkeling van nieuwe processen binnen het bedrijf, leiderschapskwaliteiten en de saamhorigheid binnen het team.
Het nieuwe vergaderen is in feite een combinatie van de oude, vertrouwde vergadering, het bedrijfsuitje, de incentive en de bedrijfstraining. En zo slaat men 4 vliegen in à©à©n klap.

In dit kader ziet men nieuwe bedrijven ontstaan. Eà©n van deze bedrijven is BuitenBusiness.nl.
Dit bedrijf levert een all-in pakket op het gebied van het Nieuwe Vergaderen. à¢â‚¬à…“Verborgen locaties en inspirerende vergaderbreaks. Een aantal van de aangeboden programma's worden uitvoerig beschreven in het nieuwe boek à¢â‚¬à…“Paardendiepgang, het eerste boek in Nederland dat handelt over paardenmennen als managementinstrument in een zakelijke markt. Het boek is verkrijgbaar via BuitenBusiness.nl. Daarnaast worden regelmatig demo-events op de locaties georganiseerd waarbij bedrijven de verschillende programma's en mogelijkheden live kunnen aanschouwen. Voor het bijwonen van een dergelijk event kan een mail gestuurd worden naar [email protected].
Meer informatie over het Nieuwe Vergaderen is te vinden op www.buitenbusiness.nl.

 
BuitenBusiness, Beatrixlaan 23, 7255 DB, Hengelo Gld. Tel. 0575-470258
Contactpersoon: Diana Hofs
Email: [email protected]
Web: www.buitenbusiness.nl en buitenbusiness.spanofcontrol.nl

 

Dit is een origineel persbericht.

Website: http://www.buitenbusiness.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular