(Persbericht) PERSBERICHT

Het nieuwe werken bereikbaarder dan ooit
WideXS en FileLinx slaan de handen ineen

Amsterdam, 3 september 2010 ´Het nieuwe werken‘˜ laat organisaties slimmer en efficiënter werken zonder gebonden te zijn aan locatie. De hoeveelheid en verscheidenheid aan informatie binnen een organisatie neemt per dag toe. Binnen een organisatie werken vele handen en systemen naast en met elkaar. Documenten, e-mail, contactmomenten en dergelijke in een afzonderlijk systeem opslaan kan en doet iedereen. Maar de informatie inzichtelijk en relevant maken voor uzelf of anderen, ongeacht de tijd en locatie, is vaak het probleem.

FileLinx levert hulpmiddelen voor het ontwerpen, integreren en implementeren van ´next generation‘˜ business applicaties. Het modelleren van eigen toepassingen is eenvoudig en vraagt geen kennis van programmeren. Daarnaast zijn deze applicaties vanaf iedere locatie met internetverbinding toegankelijk Binnen dit kader biedt FileLinx:

à¢â‚¬¢ FileLinx CRM: eenvoudig en veilig gebruik van relatiegegevens
à¢â‚¬¢ FileLinx DMS: een krachtig hulpmiddel voor het opslaan, vinden, linken en delen van alle informatie van alle documenten
à¢â‚¬¢ FileLinx Timesheet: helpt u grip op uren administratie, zakelijke uitgaven en kilometerregistraties te hebben en te houden

FileLinx en WideXS werken als partners samen om een totaaloplossing te bieden die ontzorgt.
Door gebruik te maken van de infrastructuur van WideXS, kan FileLinx haar klanten optimale veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid garanderen.

-----------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over FileLinx
FileLinx is sinds 2001 een professionele en dynamische organisatie die zich richt op het ontwikkelen van toonaangevende en grenzeloze informatiemanagement- en bedrijfsoplossingen.

Volgens ons is het succes van FileLinx verbonden met het succes van onze partners. We beschikken over een uitgebreid netwerk van partners die zich dagelijks met klanten richten op het vergroten van de grip op informatie en hun business.

FileLinx levert de hulpmiddelen voor het ontwerpen, koppelen en implementeren van à¢â‚¬Å“next generationà¢â‚¬ business applicaties.

Het doel is om eenvoudige en betrouwbare oplossingen te ontwikkelen die aantoonbare waarde aan de business toevoegen en de samenwerking tussen mensen bevorderen.

Over WideXS
WideXS, onderdeel van ion-ip, levert Managed Hosting oplossingen aan overheden, bedrijven en instellingen waarbij applicatie beschikbaarheid en schaalbaarheid belangrijk zijn. Klanten kunnen bij ons terecht voor geavanceerde enterprise hosting oplossingen maar ook voor standaard zaken als bijvoorbeeld domeinnamen.

WideXS is als hosting provider volledig autonoom en staat voor effectief, snel en servicegericht. In Nederland heeft WideXS en ruim 15.000 klanten. Meer informatie kunt u vinden op www.widexs.nl

Voor meer informatie of afbeeldingen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales & Marketing:

WideXS
Paul Muller
Tel. +31 (0)20 757 0765
Paul(at)widexs.nl
Deze contactinformatie is niet voor publicatie.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular