(Persbericht) ErgoDirect International introduceert innovatief laptophouder concept

Het Nieuwe Werken is de nieuwe boodschap. Maar om van dit nieuwe werken een succes te maken zijn er Nieuwe Oplossingen nodig. Zoals een inspirerende werkomgeving met moderne desktops en laptops. Om thuis, onderweg, of op de zaak comfortabel en efficiënt te kunnen werken. Want wie zich beter kan concentreren levert ook betere prestaties. De geïntegreerde FlexTop laptophouder is zo‘˜n nieuwe oplossing. Als een maatpak geeft deze geïntegreerde laptophouder aan mobiele werkers de wens om ontspannen te werken een comfortabele invulling. Waar en wanneer u maar wilt.

ErgoDirect International heeft een inspirerende video gemaakt over dit nieuwe concept, klik hier http://player.vimeo.com/video/24455629

Over ErgoDirect International
ErgoDirect International is een innovatieve kennispartij als het gaat om gezond, productief en efficiënt beeldschermwerk. De software en hardware oplossingen van ErgoDirect International zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en getoetst door gerenommeerde ergonomen. ErgoDirect International legt haar oor continue te luister bij haar klanten en relaties. Wij weten als geen ander welke wensen en behoeften onze klanten hebben en ontwikkelen daar ook naar. Producten van ErgoDirect International worden gebruikt binnen ministeries, provincies, gemeenten, onderwijs, banken, (zorg)verzekeraars, (it)dienstverleners, industrie en vele andere bedrijfstakken.

Beeldschermwerkers werken slimmer à©n gezonder met producten van ErgoDirect International

Meer informatie

W: www.ergodirectinternational.nl
E: [email protected]
T: 036 547 24 40