Het Oestermeisje introduceert zusje: het Macaronmeisje
Meisjes volgen foodtrends op de voet

Amsterdam, 1 juli 2010 Culinair entertainmentbureau het Oestermeisje lanceert als eerste een klassieke hit in een trendy jasje: vanaf heden kan iedereen het Macaronmeisje inhuren die a la minute Macarons vanuit haar heupriem klaarmaakt. Hiermee speelt het Oestermeisje helemaal in op de foodtrend die dit jaar hot is, van de fashionscene in Parijs tot de toppatissiers in Nederland.

Naast de pittige zusjes Oester, Champagne, Pata Negra, Sushi en Kaviaar is dit zoete zusje een ideale uitbreiding voor evenementen. Het Macaronmeisje bereidt live handgespoten Macarons voor de gasten. Om haar heupen draagt zij een riem waarin de merengueachtige helften van de Macarons zitten en de houders voor de spuitzakken. Zij vult de Macarons in de gewenste smaken. De Macarons zijn in bijna elke denkbare kleur en smaak te krijgen, het is zelfs mogelijk voor bedrijven en merken om hun kleuren of logo te verwerken in de zoete lekkernij. Charon Tolhuisen, manager van het Oestermeisje, zegt: à¢â‚¬Å“Naast entertainment en een fantastisch product heeft het dus ook een sterke commerciële functie. Daar ligt naar ons idee de kracht van dit concept en dat merken we nu al omdat we veel macarons in bedrijfskleuren en met logo verkopenà¢â‚¬.

Macarons
De oorsprong van de Macaron ligt in Italië. Hier is het recept voor de ´Macarone‘˜ 450 jaar geleden uitgevonden. Toch is de Macaron vooral groot geworden in Frankrijk en dankzij de bekende patissier Pierre Hermà© op dit moment een topsensatie over de hele wereld. Het zijn koekjes gemaakt van amandel, suiker en eiwitten en een romige vulling.

Over het Oestermeisje
Het Oestermeisje biedt culinair entertainment. Topproducten in combinatie met spontane, getrainde en hardwerkende meisjes die op originele wijze gasten voorzien van bijzondere catering. Indien gewenst kan het Oestermeisje catering combineren met de kennis van haar zusjes zoals het Champagnemeisje, het Kaviaarmeisje, het Sushimeisje het Patameisje of het Macaronmeisje Zij aan zij zullen de dames gasten verleiden tot het proeven van de meest heerlijke hapjes die er zijn: oesters en champagne, kaviaar, sushi, pata negra of macarons. Kortom; of het nu gaat om een opening, familiereà¼nie, een bruiloft, honderd of tienduizend gasten, het Oestermeisje laat iedereen culinair genieten.

Beeldmateriaal:
http://www.harverpro.nl/files/Macarons.jpg
http://www.harverpro.nl/files/Macaronmeisje%20Marsha%203.JPG
http://www.harverpro.nl/files/Macaronmeisjes%20groot.JPG

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731