PERSBERICHT, Nieuwegein 5 december 2008

Het regent, het zegent, je voeten worden nat.

Nieuwegein 5 december 2008- Echt fantastisch voelt de gemiddelde Nederlander zich niet, gehuld in zo´n super gave regenponcho, het liefst in à©à©n met van die super felle kleuren. Om het maar helemaal niet te hebben over hoe men zich voort ploetert in geweldig flatteuze regenpakken op de fiets door de meest grauwe storm en regenbuien. Paraplu´s vliegen alle kanten op, ondertussen rinkelt de telefoon en heeft men ook nog haast. Helaas is dit toch de realiteit voor velen van ons.

De huidige klimaatmodellen geven aan dat de te verwachte temperatuurstijging in Nederland nagenoeg in de pas loopt met die van het wereldgemiddelde. Voor Nederland zijn vooral de gevolgen voor het waterbeheer van belang: zo wordt gemiddeld meer en extremere neerslag verwacht en een frequenter optreden van zomerdroogte, met onder andere gevolgen voor de waterstanden in de grote rivieren.

Niet alleen in Nederland is het weer bijzonder regenachtig, maar ook in Venetië bijvoorbeeld heeft men vaak te kampen met natte voeten. Het waterniveau steeg er afgelopen week tot een hoogte van 156 cm, het hoogste waterpeil in 22 jaar.

Gelukkig weet modeland Italië iets beter om te gaan met het begrip regen. Zij trekken gewoon een paar super moderne regenlaarzen aan, waarmee ze vrolijk door de regen kunnen stappen, zonder zich zorgen te maken over die dure, onhandige, mooie schoentjes die immers toch verpest worden door al het water.

Waarom eigenlijk ook niet? Gewoon omdat ze ontzettend comfortabel zijn, van die leuke prints hebben, passen bij iedere outfit, afwasbaar zijn na een mega outdoor party in de storm, regen en modder en natuurlijk omdat het DE TREND is.

We kunnen er maar beter aan wennen met z´n allen, want de voorspelling geven duidelijk aan dat de regen in Nederland de komende jaren zeker niet zal uitblijven. Om de gemiddelde Nederlander wat op te beuren tijdens de regen komt (www.) BootCreation (.nl) met een stijlvolle oplossing!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kelly Strauss. U kunt bellen naar 06 33136864 of e-mailen naar [email protected]

Kelly Strauss (Algemeen directeur )
Vuursteenoever
3433 DE Nieuwegein
06 33136864
www.bootcreation.nl
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------