(Persbericht) In de Alpen en in de Pyreneeën hebben de skiërs weer afspraak met de sneeuw. De glijliefhebbers verheugen zich nog te mogen skiën tot in de lente. Waar u ook verblijft, u kunt altijd rekenen op Skimium en zijn partner winkels voor de huur van skimateriaal van de beste kwaliteit. Als skiverhuur- specialist streeft Skimium ernaar uw skivakantie te vergemakkelijken en geeft u de mogelijkheid uw passie voor het skiën volop te beleven.
Met zijn ervaring heeft Skimium geleidelijk aan zijn aanbod verrijkt en biedt de skiliefhebbers nu zowel een praktische als een economische service aan. Surf op www.skimium.be, en verhuur en reserveer zonder moeite online uw skimateriaal. Verschillende packs worden u tegen de beste prijs aangeboden, aangepast aan uw niveau, uw geslacht en uw leeftijd. Voor diegenen die graag van discipline veranderen, bestaat de optie Ski Liberty die u toelaat elke dag van skimateriaal te veranderen. En indien u in de Pyreneeën skiet, kunt u dankzij de nieuwe service van Skimium uw skipass online aankopen: u bespaart tijd en geld met de Skimium kortingen.
Op de Skimium website krijgt u ook inlichtingen over de happenings. In april vieren de stations het voorjaar en een lentewind waait in de bergen! In het station van La Grave heeft de derby van de Meije plaats, waar verklede skiërs met hun ski‘˜s of met hun snowboard in volle snelheid naar beneden glijden om als eerste te eindigen. In Flaine valt er heel wat te beleven voor de kinderen: workshops, clowns, goochelaars, een sneeuwpop wedstrijdà¢â‚¬¦alles is voorzien voor een super verblijf en kinderen zijn koning in het station! Indien u zich in Arc 2000 bevindt, kunt u deelnemen aan het à¢â‚¬Å“ Hors Piste du Cirqueà¢â‚¬. En in les 2 Alpes heeft de Foliz Junior plaats, een festival van animatie voor kinderen. In La Clusaz heb je de 24e editie van de Dà©fi Foly, voor alle gekke sporters die de à¢â‚¬Å“lac des Confinsà¢â‚¬ moeten oversteken. Wat uw bestemming ook zij, Courchevel, Tignes, Valfrà©jus, à¢â‚¬¦het skiseizoen eindigt goed, en met Skimium geniet u het best van de lenteski.
En zoals altijd doet Skimium alles om u het leven te vergemakkelijken en stelt u een praktische en doeltreffende service aan. Surf naar www.skimium.be en geniet van de kortingen tot 50% op de verhuur van uw skimateriaal.