zweten.info: het beste antitranspiratie en huidverzorging van JV cosmetics. Swissmade!

Al meer dan 5 jaar bevindt het familiebedrijf JV cosmetics zich te Reussbuehl, Switserland. Dit bedrijf, met een aanzienlijke internationale reputatie, produceert dermatologische hypoallergene cosmetische verzorgingsproducten voor mensen met overmatig zweten of hyperhidrose en lichaamsgeur (bromhidrosis). Joerg Valentin werkt daarvoor samen met dermatologen en toonaangevende ziekenhuizen in Switserland. Het innoverende onderzoek houdt rekening met de specifieke behoeften van de huid.

De producten van JV cosmetics worden wetenschappelijk onderzocht, deze onderzoeken worden met name uitgevoerd op personen met verschillende huidtypes. Dit om er zeker van te zijn dat zelfs de meest gevoelige huid tegen de producten kan. Alle producten zijn zonder zonder conserveringsstoffen, parabenen, triclosan, kleurstoffen, dioxine en emulgatoren (PEG´s). De producten bestaan uit actieve bestanddelen die in de dermatologie gebruikt worden.

Alle producten van JV cosmetics zijn verkrijgbaar bij zweten.info. Wilt u meer informatie over onzere producten dan geven wij u graag een persoonlijk zweten- en huidverzorgingsadvies.

zweten.info:Hier kunt u de huidbeschermende AHC-Antitranspiratie gemakkelijk en met fairen verzendkosten (5,00 Euro - ongeacht het aantal artikelen dat u koopt!) bestellen.

Success!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular